Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministrul de Interne, Carmen Dan, la DIICOT

România Liberă România Liberă,
Ministrul de Interne, Carmen Dan, la DIICOT

10: Ministrul . de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat, luni, la sediul DIICOT, afirmand ca vea sa depuna o plangere, fara a detalia despre ce este vorba. continuă pe România Liberă

Ministrul Carmen Dan, la DIICOT: Am venit sa depun o plangere

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, s-a prezentat, luni, la sediul DIICOT, spunand ca a venit sa faca o plangere. Carmen Dan a ajuns la DIICOT inainte de ora pranzului.

Carmen Dan, la DIICOT: Am venit sa depun o plangere

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, s-a prezentat in aceasta dimineata la sediul DIICOT, spunand ca a venit sa depuna o plangere.

Ministrul Carmen Dan a ajuns la DIICOT

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a ajuns luni la sediul DIICOT. Stire in curs de actualizare .

Carmen Dan a fost la DIICOT: Am depus plangere impotriva unui denunt calomnios, depus de Romica Parpalea

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost luni la DIICOT, pentru a depune o plangere impotriva unui denunt calomnios depus de Romica Parpalea, poreclit mortul lui Dragnea. Aceasta a acuzat ca Parpalea este un instrument si ca in spate sunt alte interese.

Ministrul de Interne, plangere la DIICOT

Ministrul de Interne Carmen Dan a ajuns luni la sediul DIICOT, unde va depune o plangere impotriva lui Romica Parpalea, cunoscut drept mortul lui Dragnea. Acesta la randul lui a depus o .

Am depus o plangere impotriva lui Romica Parpalea

ACTUALIZARE 12:59 Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat astazi, la iesirea de la DIICOT, ca a depus o plangere impotriva lui Romica Parpalea, denuntatorul din dosarul Referendumul si cel care a facut la DNA plangeri penale impotriva ei si a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Carmen Dan, plangere la DIICOT pentru santaj impotriva mortului lui Dragnea. Replica lui Romica Parpalea (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Romica Parpalea a sustinut ca are probe impotriva lui Carmen Dan si ca aceasta poate sa faca si o suta de plangeri daca vrea. Nu ma intereseaza. Poate sa faca o suta de.

Politistul Valentin si cainele Ref, decorati de ministrul de Interne. Ei au gasit-o in viata pe fetita uitata de mama la marginea unei paduri

Politistul Valentin Arsene si cainele sau Ref, cei doi eroi care au reusit sa o gaseasca in viata pe Ana Maria, fetita din comuna prahoveana Dumbava care a disparut, joi seara, dupa ce mama sa a lasat-o la marginea unei paduri, au fost decorati de ministrul de Interne Carmen Dan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )