Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrul de Interne, Marcel Vela, apel catre romani, de 1 mai: Haideti sa avem un comportament corect. Trebuie sa mai rezistam putin pentru o perspectiva optimista (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul de Interne, Marcel Vela, apel catre romani, de 1 mai: Haideti sa avem un comportament corect. Trebuie sa mai rezistam putin pentru o perspectiva optimista (VIDEO)

Cu ocaia zilei de 1 mai ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a publicat un apel pe Facebook, in care ii indeamna pe romani sa respecte restrictiile impuse pentru raspandirea COVID-19. Ministrul. continuă pe B1

VIDEO. Marcel Vela, apel catre romani: Trebuie sa mai rezistam putin

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, face un apel la cetateni sa aiba un comportament corect i.

Pot romanii sa faca nunta dupa 15 mai? Raspunsul ministrului de Interne, Marcel Vela

Autoritatile analizeaza daca romanii vor putea sa faca nunti dupa data de 15 mai, cand se ridica starea de urgenta, a afirmat, joi, ministrul de Interne, Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, unde a raspuns mai multor intrebari adresate de cetateni.

Marcel Vela a transmis vineri un mesaj de 1 Mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis, vineri, un mesaj de 1 Mai in care multumeste tuturor angajatilor MAI care sarbatoresc prin munca si sunt la datorie pentru a limita raspandirea virusului. Potrivit lui Vela, de 1 Mai, cu totii aveam planuri de obicei, ne vedeam cu prietenii si cu cei dragi si petreceam, oricum, dar nu asa. Ministrul face apel la un comportament corect pentru a avea o perspectiva optimista.

Marcel Vela, mesaj de 1 Mai: Am vazut in Vama Veche un rasarit superb, dar era un rasarit singur

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat pe o retea sociala un mesaj prin care ii roaga pe romani sa respecte masurile impuse de autoritati pentru a putea avea o perspectiva optimista.

VIDEO Marcel Vela, impresionat de DJ-ul de la Vama Veche si de rasaritul singur, face apel la romani sa mai reziste putin

Ministrul de Interne, Marcel Vela, face apel catre romani sa aiba un comportament corect de 1 Mai si sa mai reziste putin, pentru ca apoi sa avem o perspectiva mai optimista. El vorbeste despre rasaritul singur de la Vama Veche, pe care spune ca l-a vazut la televizor, si se declara impresionat de DJ-ul din Vama care a pus muzica pe plaja pustie.

Vor putea romanii sa faca nunti dupa 15 mai? Ce raspunde Marcel Vela

Autoritatile analizeaza daca romanii vor putea sa faca nunti dupa data de 15 mai, cand se ridica starea de urgenta, a afirmat ministrul de Interne, Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, unde a raspuns mai multor intrebari adresate de romani. El spune ca pentru a ajunge intr-o faza optimista dupa 15 mai romanii trebuie sa fie in continuare foarte constiinciosi si foarte responsabili: Depinde de comportamentul nostru, sa mai rabdam un pic, inca doua saptamani.

Marcel Vela anunta ca va raspunde azi intrebarilor venite de la cetateni pe Facebook

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune ca va raspunde astazi oamenilor la intrebari pe Facebook, pentru ca nu a putut miercuri, asa cum stabilise initial.

Marcel Vela a cerut Autoritatii pentru Reglementare in Comunicatii redeschiderea unui site, cu o conditie

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a cerut Autoritatii pentru Reglementare in Comunicatii redeschiderea unui site, cu conditia eliminarii articolelor cu informatii false referitoare la COVID - 19 si a unei filtrari a materialelor pe acest subiect.

Marcel Vela, chemat sa dea explicatii in fata Parlamentului

Dupa 10 ordonante militare, ministrul de Interne Marcel Vela este chemat in Parlament sa dea explicatii in legatura cu masurile luate in starea de urgenta.

Vela, mesaj de 1 Mai:Trebuie sa mai rezistam putin. Ce a spus despre DJ-ul care a mixat pe plaja

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis un mesaj de 1 Mai in care multumeste tuturor angajatilor MAI care sarbatoresc prin munca si sunt la datorie pentru a limita raspandirea virusului. Potrivit lui Vela, de 1 Mai, cu totii aveam planuri de obicei, dar face apel la un comportament corect pentru a avea o perspectiva optimista.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )