Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat dupa doar sase zile de mandat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat dupa doar sase zile de mandat

Nicolae Moga a anuntat marti ca a demisionat din functia de ministru al Afacerilor Interne, dupa doar sase zile de mandat. continuă pe Wall-Street Ro

Filiala PSD Constanta, din care face parte si ministrul demisionar Nicolae Moga, a transmis un mesaj Vioricai Dancila

PSD Constanta si-a anuntat sustinerea fata de premierul Viorica Dancila in cazul deciziilor luate in cazul de la Caracal. Nicolae Moga, ministrul de Interne care a demisionat dupa numai 6 zile, face parte din aceasta organizatie.

Ministrul de Interne a demisionat

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a declarat marti ca a decis, in urma unei conversatii cu premierul Dancila, sa se retraga din functie pentru a salva prestigiul ministerului.

Ministrul de Interne a demisionat. Nicolae Moga a stat in functie doar 6 zile

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat, dupa ce a stat in functie doar 6 zile. Cererea USR a fost indeplinita. Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat De ce a plecat? De ce ar fi ramas?, a spus Cristian Tudor Popescu, in direct, la Digi 24. Dupa ce USR a cerut demisia ministrului de .

Breaking News. Ministrul de Interne a demisionat dupa crima de la Caracal

Ministrul de interne Nicolae Moga a demisionat dupa crima de la Caracal.

Ministrul de Interne: Am dispus masuri privind evaluarea actului managerial la toate unitatile IPJ Olt. Voi face in sedinta de miercuri si alte propuneri

Vreau sa va multumesc ca ati acceptat sa fac o declaratie de presa. Nu e o conferinta de presa- am luat niste masuri pe care vreau sa vile comunic. Am dispus masuri privind evaluarea actului managerial la toate unitatile IPJ Olt. Voi propune in sedinta de miercuri alte propuneri de inlocuire, a spus sambata seara ministrul de interne Nicolae Moga.

Nicolae Moga, ministrul de Interne, a demisionat

Nicolae Moga a demisionat de la Ministerul de Interne la doar sase zile dupa numire.

Nicolae Moga a demisionat de la Ministerul de Interne la sase zile de la numire

Nicolae Moga a demisionat de la Ministerul de Interne la cateva zile de la numire.

Dacian Ciolos, dupa demisia lui Nicolae Moga: Nu avem nevoie doar de o schimbare de guvern, de peticeli pe ici, pe colo, ci de o reforma profunda a statului

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, considera demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne un primul gest de decenta si normalitate in Guvernul condus de Viorica.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Sedinta de urgenta la Guvern: Premierul Viorica Dancila se intalneste cu Nicolae Moga, Raed Arafat si directorul STS (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila i-a convocat la Palatul Victoria, sambata de la ora 12, pe ministrul de Interne, Nicolae Moga, coordonatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed.

USR cere demisia ministrului Nicolae Moga, in urma tragediei de la Caracal

Uniunea Salvati Romania cere demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, considerand ca acesta nu.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )