Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul de Interne, noi detalii despre Politia Animalelor

Antena3 Antena3,
Ministrul de Interne, noi detalii despre Politia Animalelor

Politia Animalelor ar putea fi un departament in cadrul structurii de Ordine Publica, a declarat, sambata, ministrul de Interne, Marcel Vela, care a precizat ca aici ar putea lucra specialisti in domeniul penal, dar si in domeniul veterinar. continuă pe Antena3

Politia Animalelor ar putea fi infiintata la nivelul MAI

Politia Animalelor ar putea deveni cu adevarat politie. La nivelul MAI se discuta despre infiintarea unui astfel de departament, lucru confirmat chiar de ministrul Marcel Vela.

Noi detalii despre padurea familiei Citu. Acuzatii grave la adresa ministrului de Finante

Situatie grava la Ministerul Finantelor. Mai multe acuzatii au fost facute la adresa lui Florin Citu, ministrul de Finante.

Noi detalii despre vaccinul anti-Covid-19, in Romania: de ce nu va fi obligatoriu

Intr-un set de declaratii recente ale ministrului Sanatatii, Nelu Tataru a atras atentia asupra obligativitatii vaccinului impotriva infectiilor cu Covid-19. La nivel global, majoritatea.

Noi detalii in cazul romancei ucise din gelozie de un italian. Ultimele cuvinte ale Mihaelei in incercarea de a-si salva viata

O romanca in varsta de 41 de ani a fost ucisa, in urma cu doua saptamani, in parcarea unui hipermarket din localitatea italiana Cuneo. intre timp, presa din Italia a aflat o serie de detalii despre criminal. intre timp, noi detalii au iesit la iveala in urma anchetei procurorilor italieni.

Radu Tudor: Ministrul Apararii, anunt important despre nedreptatile si inechitatile in calculul pensiilor militarilor

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, afirma, pe pagina sa de socializare, ca ministerul a demarat, cu acordul premierului Ludovic Orban, un proces de analiza a solutiilor legislative prin care sa fie eliminate inechitatile in calculul pensiilor militare de stat, demers care nu afecteaza in niciun fel indexarea pensiilor prevazuta pentru anul viitor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )