Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ministrul de Interne da de pereti cu toti in ultima zi din 2019. Catre Arafat: Ce ati facut in 20 de ani? Nu imi raspundeti, ca stiu!

Adevărul Adevărul,
Ministrul de Interne da de pereti cu toti in ultima zi din 2019. Catre Arafat: Ce ati facut in 20 de ani? Nu imi raspundeti, ca stiu!

Dupa ce l-a demis in direct in timpul unei videoconferinte pe seful IPJ Valcea, ministrul de Interne, Marcel Vela, i-a cerut lamuriri lui Raed Arafat despre cazul fetitei din Valcea aflata in coma la spital in urma unui accident de masina. Copilul a stat ore in sir asteptand sa fie preluat de un elicopter SMURD. continuă pe Adevărul

Pericol iminent pentru toti pensionarii din Romania. Ce se intampla cu sistemul de pensii in 2020

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii trage cateva semnale de alarma cu privire la sistemul actual de pensii din Romania, care se afla intr-un pericol iminent generat de scaderea numarului actual de persoane care sunt inscrise in campul muncii. Ministrul Muncii, ultimele declaratii despre pensii Subiectul pensiilor este unul despre care liberalii discuta intens inca de cand .

Radu Tudor, despre cele mai importante momente din 2019

Radu Tudor a vorbit despre cele mai importante momente ale sale din 2019.

Radu Tudor, despre cele mai importante momente din 2019: Interviul meu cu Secretarul General NATO, un reper important pentru Romania

Radu Tudor a vorbit despre cele mai importante momente ale sale din 2019.

Mihaela Birzila, despre cele mai importante momente din 2019: Pe mine m-a marcat foarte mult intalnirea cu parintii Alexandrei Macesanu

Realizatoarea emisiunii News Magazine, Mihaela Birzila, a vorbit despre cele mai importante momente din 2019.

Adrian Ursu, despre momentele importante ale anului: Ce am retinut din 2019 sunt cateva chipuri

Adrian Ursu a vorbit despre cele mai importante momente din 2019.

WTA: Bianca Andreescu, lider in clasamentul debutantelor din 2019 in TOP 100

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu ocupa primul loc in ierarhia WTA a debutantelor din 2019 in Top 100 WTA la simplu.

Executivul se reuneste pentru ultima sedinta de Guvern din 2019

ACTUALIZARE - Ministrul Transporturilor: Suntem pregatiti sa actionam pentru desfasurarea traficului in conditii de iarna. --- * ACTUALIZARE - Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta prin care Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 se desfiinteaza. --- * ACTUALIZARE - Raluca Turcan: Proiectele pe care Guvernul si-a angajat raspunderea au fost depuse la Secretariatul General pentru exercitarea dreptului de sesizare Curtii Constitutionale.

Ultima sedinta de Guvern din 2019. Ce le-a cerut Orban ministrilor

Executivul se reuneste din nou luni, la Palatul Victoria, de la ora 11. Premierul le-a transmis, in sedinta de vineri seara, ministrilor sa aiba toate avizele la proiectele de hotarare care reglementeaza functionarea ministerelor pentru ca acestea sa fie aprobate luni de catre Guvern.

Ana Iorga, despre cele mai importante momente din 2019

Ana Iorga a vorbit despre cele mai importante momente pe care le-a trait ea pe parcursul anului 2019.

Ana Iorga, despre cele mai importante momente din 2019: Nu am gasit casa visata, dar am putea deveni consultanti imobiliari

Ana Iorga a vorbit despre cele mai importante momente pe care le-a trait ea pe parcursul anului 2019.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )