Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ministrul Ion Stefan a semnat contractul de finantare pentru Spitalul Regional Cluj-Napoca

România Liberă România Liberă,
Ministrul Ion Stefan a semnat contractul de finantare pentru Spitalul Regional Cluj-Napoca

Contractul de finantare pentru Spitalul Regional Cluj-Napoca a fost semnat, joi, de Ion Stefan, mini. continuă pe România Liberă

A fost semnat contractul de finantare pentru Spitalul Regional Cluj-Napoca, un proiect in valoare de peste 500 de milioane de euro

Contractul de finantare pentru Spitalul Regional Cluj-Napoca a fost semnat, joi, de Ion Stefan, ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, valoarea investitiei depasind 500 de milioane de euro. Spitalul va fi construit in cartierul Comuna Floresti si va avea 849 de paturi.

Guvernul anunta ca a fost semnat contractul de finantare pentru constructia Spitalului Regional Cluj

Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Sanatatii au semnat contractul de finantare pentru constructia Spitalului Regional Cluj, o investitie de aproximativ 500 de milioane de euro, a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, premierul Ludovic Orban. Acesta a mai spus ca la nivelul Comisiei Europene s-a aprobat contractul de finantare pentru constructia Spitalului Regional Iasi.

Ludovic Orban: S-a semnat contractul pentru construirea Spitalului Regional Cluj

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in deschiderea sedintei de Guvern, ca a fost semnat contractul pentru finantarea constructiei Spitalului Regional Cluj.

Sedinta de Guvern. Florin Citu: Aprobam normele pentru amanarea ratelor VIDEO

Guvernul se reuneste joi in sedinta. Premierul Ludovic Orban si ministrul Dezvoltarii au anuntat ca se vor construi trei spitale regionale, dupa ce joi s-a semnat si contractul de finantare pentru spitalul regional Cluj. Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca pe ordinea de zi se regaseste si Hotararea de Guvern privind normele pentru amanarea ratelor la credite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )