Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Justitiei dezinformeaza. ANP: Peste 1.200 de detinuti au fost eliberati, aproape dublu fata de cat a anuntat

Adevărul Adevărul,
Ministrul Justitiei dezinformeaza. ANP: Peste 1.200 de detinuti au fost eliberati, aproape dublu fata de cat a anuntat

Peste 1. 200 de detinuti au fost eliberati in ultima luna, de la intrarea in vigoare a Legii recursului compensatoriu, spun reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, care il contrazic pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Acesta sustinea ca in prima luna de aplicare a acestei legi au fost eliberati 650 de detinuti. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei dezinformeaza. ANP: Peste 1.200 de detinuti au fost eliberati, aproape dublu fata de cat a anuntat Tudorel Toader

Peste 1. 200 de detinuti au fost eliberati in ultima luna, de la intrarea in vigoare a Legii recursului compensatoriu, spun reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, care il contrazic pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Acesta sustinea ca in prima luna de aplicare a acestei legi au fost eliberati 650 de detinuti.

Peste 1.200 de detinuti au fost eliberati in prima luna de la aplicarea legii recursului compensatoriu

Peste 1. 200 de detinuti au fost eliberati in ultima luna, de la intrarea in vigoare a Legii recursului compensatoriu, spun reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP), care il contrazic pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, conform News. ro.

Bomba zilei! Tudorel Toader a ajuns pe Pornhub. Cum a fost SURPRINS Ministrul Justitiei (FOTO)

Reactia societatii civile impotriva intentiei Guvernului de a modifica legile justitiei imbraca forme dintre cele mai neasteptate. Umorul si satira picanta nu-i cruta.

PEDOFILIA ar putea fi legalizata: Care e varsta minima propusa de ministrul Justitiei

Scade tot mai mult varsta minima oficial acceptata pentru consimtamantul sexual. Iar Parisul da tonul si in ceea ce priveste noua ordine amoroasa. Luni, ministrul francez al Justitiei a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )