Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul Justitiei i-a trimis lui Klaus Iohannis noi propuneri de numiri in Parchetul General

B1 B1,
Ministrul Justitiei i-a trimis lui Klaus Iohannis noi propuneri de numiri in Parchetul General

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis la Cotroceni noi propuneri de numiri in Parchetul General. Toader a anuntat, pe Facebook, ca i-a propus presedintelui Klaus iohannis numirea Iulianei Nedelcu in. continuă pe B1

Ce face Klaus Iohannis cu propunerea pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei Tudorel Toader i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Adina Florea sa fie noul sef DNA, desi avizul sectiei de procurori de la CSM a fost unul negativ. nbs.

Tudorel Toader ignora avizul CSM si trimite candidatura Adinei Florea presedintelui Klaus Iohannis

Ministru justitiei, Tudorel Toader, a trimis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror-sef al DNA, cu toate ca CSM a avut un aviz negativ si extrem de critic la adresa candidatei lui Toader.

Ministrul Justitiei, asteptat sa anunte luni daca va inainta presedintelui Iohannis propunerea privind numirea Adinei Florea ca procuror-sef al DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar urma sa anunte luni daca va inainta presedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Adina Florea sa fie numita in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ propunerea de numire a Adinei Florea la conducerea DNA.

Klaus Iohannis, cu spatele la zid

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, la sfarsitul saptamanii trecute, legea prin care a fost modificata legea 303/2004, privind statutul magis-tratilor. Imediat ce va fi publicata in Monitorul Oficial, noua lege intra in vigoare. Seful statului a facut tot ce a putut ca sa conteste prevederile aces-tei legi criticata si in raportul preliminar din luna iulie a Comisiei de la Venetia, dar Curtea Constitutionala a dat castig de cauza coalitiei parlamentare PSD-ALDE care a modificat acest important act normativ. Comisia de la Venetia sustinea in raportul preliminar din luna iulie ca modificarile facute de Parlament sunt menite sa slabeasca independenta justitiei si sa subordoneze total procurorii in fata Ministrului Justitiei care este numit politic, avand legaturi cu clasa politica, fapt de natura sa slabeasca lupta anticoruptie.

Reactie din CSM dupa declaratiile lui Toader. Ministrul Justitiei, vizat de noi acuzatii

Ministrul Justitiei a declarat luni ca membrii Comisiei de la Venetia au fost mintiti in legatura cu dreptul de vot pe care il au reprezentantii societatii civile in Consiliul Superior al Magistraturii.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu presedintele Italiei: Am discutat despre relatia economica; asteptam noi investitii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca a discutat cu omologul italian, Sergio Mattarella, despre relatia economica dintre cele doua tari, precizand ca Romania este o piata foarte atractiva pentru.

Ministrul Justitiei s-a facut imparat peste procurori

Ministerul Public: OUG, o parghie politica de dominare a justitiei * Ludovic Orban, presedinte PNL: Ordonanta adauga mai multa putere ministrului Justitiei * Arpad Marton, deputat UDMR: OUG este inacceptabila; din pacate, ministrul justitiei se considera mai destept decat Parlamentul Guvernul a adoptat, ieri, o ordonanta de urgenta prin care modifica legile justitiei aprobate in acest an si care au fost declarate conforme cu actul fundamental al tarii, de catre Curtea Constitutionala. Motivul invocat de premierul Viorica Dancila si de ministrul Justitiei Tudorel Toader pentru adoptarea acestei OUG este corelarea modificarilor efectuate de Parlament la legile 303/2004, 304/2004 si 317/2004 cu recomandarile Comisiei de la Venetia in opinia preliminara emisa in luna iulie 2018.

Mircea Badea: Klaus Iohannis e in campanie electorala in Italia. Vacanta in Italia

Mircea Badea a comentat, miercuri, vizita presedintelui Klaus Iohannis in Italia, despre care spune ca este in campanie electorala si ar face orice sa obtina al doilea mandat. Omul e pe viziteu, e in.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru romanii din Italia: Sunteti o forta! Fiti uniti! Spuneti-le celorlalti ca presedintele stie ce nevoi si sperante au (VIDEO)

Aflat intr-o vizita oficiala de stat in Italia, presedintele Klaus Iohannis le-a transmis marti romanilor din Peninsula sa fie uniti si solidari, indemnandu-i sa contribuie la o mai buna intelegere.

CCR a admis partial sesizarea lui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Statutului alesilor locali

Magistratii de la Curtea Constitutionala au admis, marti, partial, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la legea referitoare la Statutul alesilor locali. Este vorba despre obiectia de necons.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )