Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Justitiei i-a trimis procurorului general cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Justitiei i-a trimis procurorului general cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a trimis, miercuri, procurorului general cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Justitiei, despre pensionarea magistratilor: E un subiect tabu. Nu se face abrupt

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre prioritatile pe care le are in vedere in mandatul sau. O urgenta absoluta ar fi improspatarea corpului magistratilor si problema pensionarilor. Conform cifrelor prezentate de ministrul justitiei, aproape 650 de procurori si judecatori indeplinesc conditiile legale de a iesi la pensie pentru ca au 20 de ani vechime.

Ministrul justitiei, Stelian Ion, despre SIIJ: Voi sustine desfiintarea Sectiei Speciale. Este ineficienta

Ministrul Justitiei, Stelian Ion a explicat in exclusivitate la Antena 3 ce se va intampla cu sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ), despre care a precizat ca in cei doi ani de functionare s-a dovedit a fi ineficienta.

Ministrul Justitiei avertizeaza: Daca Maia Sandu nu va desemna un candidat la functia de prim-ministru, va incalca juramantul

Ministrul Justitiei in exercitiu, Fadei Nagacevschi, sustine ca presedintele Maia Sandu va incalca Legea Suprema daca nu va desemna un candidat la functia de prim-ministru, dupa ce Republica Moldova a ramas fara Guvern, odata cu demisia premierului Ion Chicu, pe 23 decembrie 2020.

Ministrul Justitiei: Se va forma o comisie in Parlament unde se va discuta despre pensiile magistratilor

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, anunta ca in Parlament va fi infiintata o comisie speciala in care sa se discute despre pensiile magistratilor. Precizarile lui Stelian Ion despre pensiile.

Ministrul Justitiei: O noua modalitate de numire a judecatorilor la CCR ar fi foarte buna. Ar trebui schimbate si modalitatile de numire la Avocatul Poporului si Curtea de Conturi

Stelian Ion a declarat ca ar fi oportuna schimbarea modalitatii de numire a judecatorilor la Curtea Constitutionala, lucru care poate fi facut prin reviziurea Legii fundamentale. Ministrul Justitiei a adaugat ca ar trebui schimbat si modalitatea numirii Avocatului Poporului si la Curtea de Conturi, precum si renuntarea la anumite imunitati ale parlamentarilor si limitarea numarului de mandate pentru alesii locali.

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, despre bilantul DNA: Este important sa nu avem o rata mare a achitarilor

Ministrul Justitiei, Stelian Ion a comentat in exclusivitate la Antena 3 stadiul in care sunt dosarele de la DIICOT, cele care vizeaza cele mai mari tunuri date in aceasta perioada dar si ce se intampla cu sectia de investigare a infractiunilor din justitie.

Ministrul Justitiei din Ungaria: Companiile IT globale au restrictionat doar libertatea de exprimare, insa razboiul ideologic din SUA demonstreaza ca, prin simpla apasare a unui buton, oamenii pot fi scosi din spatiul online

Ministrul Justitiei din Ungaria, Judit Varga, are o reactie dura la adresa gigantilor mondiali din domeniul tehnologiei avertizand ca noi cu totii putem fi opriti printr-o simpla apasare de buton. Mesajul.

Procurorul general i-a trimis lui Iohannis cererea de incuviintare a urmaririi penale pentru Tariceanu

Procurorul general Gabriela Scutea i-a trimis marti presedintelui Klaus Iohannis cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale pe numele lui Calin Popescu-Tariceanu, pentru luare de mita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )