Libnet.ro
UNICEF

13:01

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, despre confiscarea averilor, la Adevarul Live de la ora 11.00

Adevărul Adevărul,
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, despre confiscarea averilor, la Adevarul Live de la ora 11.00

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, vine joi la Adevarul Live, de la ora 11. 00, pentru a discuta despreAgentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI), dar si despre motivele pentru care increderea romanilor in justitie si in sistemul judiciar a scazut. continuă pe Adevărul

Raluca Pruna, despre proiectul de lege privind confiscarea extinsa: Este transpunerea unei directive europene

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a afirmat luni ca proiectul de lege privind confiscarea extinsa se afla in dezbatere publica si reprezinta transpunerea unei directive europene in legislatia.

Este transpunerea unei directive europene

Proiectul de lege privind confiscarea extinsa, aflat in dezbatere publica, reprezinta transpunerea unei directive europene in legislatia romaneasca, a afirmat astazi ministrul Justitiei, Raluca Pruna, potrivit unor surse din presa.

INTERVIU Raluca Pruna: Confiscarea extinsa se va aplica in cazul mai multor infractiuni

Confiscarea extinsa se va aplica in cazul mai multor infractiuni decat prevede in prezent Codul Penal, sustine ministrul Justitiei, Raluca Pruna, care a subliniat ca noul proiect, lansat deja in dezbatere publica, nu face decat sa transpuna in legislatie directiva europeana in materie.

Ministrul Justitiei, despre proiectul de lege privind confiscarea extinsa: Este transpunerea unei directive europene

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, luni, ca proiectul de lege privind confiscarea extinsa reprezinta transpunerea unei directive europene in legislatia romaneasca.

Ministrul Raluca Pruna vrea sa stie din ce cauza a scazut increderea romanilor in justitie

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna va solicita Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa analizeze cauzele care au dus la scaderea increderii cetatenilor romani in justitie si in sistemul judiciar, asa cum a reiesit din ultimul Eurobarometru al Comisiei Europene.

A fost surprinzator sa vad ca increderea populatiei din Romania in justitie este la 35%

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna a declarat, astazi, ca este surprinsa de faptul ca increderea in justitie a populatiei din Romania a scazut la 35%, precizand ca va solicita Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa analizeze cauzele care au dus la aceasta scadere.

Asociatiile magistratilor cer premierului sa retraga proiectul de lege privind inventarierea arhivei SIPA

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) si Asociatia Magistratilor din Romania AMR) i-au solicitat premierului Dacian Ciolos sa retraga de indata proiectul de hotarare de guvern initiat de ministrul justitiei Raluca Pruna prin care se doreste reinventarierea arhivei SIPA si transferarea catre alte institutii a informatiilor de interes operativ, obtinute de SIPA.

Ministrul Justitiei: Eu nu pot sa fac penitenciare peste noapte, constructia dureaza 5 ani

MinistrulJustitiei, Raluca Pruna, a declarat ca pentru a construi un penitenciar sunt necesari cel putin cinci ani. Etapele construirii sunt clar prevazute in legislatie, astfel ca extinderea retelei.

Turcia: Ministrul Justitiei anunta eliberarea a 38.000 de detinuti pe cautiune

Ministrul de Justitie, Bekir Bozdag, a anuntat miercuri dimineata ca aproximativ 38. 000 de actuali detinuti urmeaza sa fie eliberati din penitenciare si plasati sub o forma de libertate supravegheata. Planul de reformare a sistemului de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )