Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ministrul Justitiei a retras cererea de extradare a lui Sebastian Ghita. Motivul: instanta a anulat mandatul de arestare

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Justitiei a retras cererea de extradare a lui Sebastian Ghita. Motivul: instanta a anulat mandatul de arestare

Ministrul Justitiei a retras cererea de extradare emisa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, au precizat joi, pentru Agerpres, surse din MJ. Conform surselor citate, odata cu anularea de catre instanta a mandatului de arestare emis pe numele lui Ghita a disparut si temeiul juridic pentru cererea de extradare. continuă pe Hotnews

Ministerul Justitiei a retras cererea de extradare pentru Sebastian Ghita

Ministerul Justitiei a retras cererea de extradare pe numele lui Sebastian Ghita. A fost anulat mandatul de arestare, cererea Ministerului Justitiei este fireasca. Stire in.

Ministerul Justitiei a retras cererea de extradare emisa pe numele lui Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei a retras cererea de extradare emisa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, au precizat, astazi, pentru Agerpres, surse din MJ.

Tudorel Toader a retras cererea de extradare pe numele lui Sebastian Ghita

Dupa ce Curtea de Apel i-a restras mandatul de arestare, Sebastian Ghita mai primeste o veste buna. De aceasta data de la Tudorel Toader. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a retras cererea de extradare pe.

Un procuror din dosarul lui Sebastian Ghita cere sesizarea Curtii Constitutionale in legatura cu OUG 7

Un procuror de la Parchetul General a solicitat, luni, judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sesizarea Curtii Constitutionale cu o exceptie de neconstitutionalitate a unui articol din Ordonanta 7 care modifica legile justitiei, vizand competentele Sectiei speciale de anchetare a magistratilor. Solicitarea a fost facuta de procurorul de sedinta in procesul in care fostul deputat Sebastian Ghita este judecat alaturi de fosti sefi din politie si parchete din Prahova.

Ion Cristoiu, audiat ca martor in care este cercetata Laura Codruta Kovesi, dupa ce a vazut poza lui Sebastian Ghita

Ion Cristoiu este audiat joi, la Sectia Speciala de Ancheta a magistratilor in dosarul in care este cercetata Laura Codruta Kovesi. Jurnalistul ar fi vazut, in timpul unui interviu cu Sebastian Ghita, realizat in Serbia, o fotografie care ar proba presupusa relatie apropiata dintre fosta sefa DNA si Ghita.

Ion Cristoiu si Gabriel Oprea, audiati ca martori in dosarul in care este cercetata Codruta Kovesi, pe baza unei plangeri depusa de Sebastian Ghita

Ion Cristoiu a fost audiat joi, la Sectia Speciala de Ancheta a magistratilor in dosarul in care este cercetata Laura Codruta Kovesi. Jurnalistul ar fi vazut, in timpul unui interviu cu Sebastian Ghita, realizat in Serbia, o fotografie care ar proba presupusa relatie apropiata dintre fosta sefa DNA si Ghita. La Sectia Speciala s-a prezentat si fostul ministru Gabriel Oprea, care la randul lui ar fi vazut poza cu pricina.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este in concediu pana luni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este in concediu astazi, maine si luni, dupa ce interviurile pentru desemnarea candidatilor Romaniei la postul de procuror european au fost reprogramate.

Ministrul Justitiei, declaratie despre dosarul lui Dranea: Punctul meu de vedere nu poate interfera cu al judecatorilor

Tudorel Toader a vorbit miercuri dimineata despre dosarul lui Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei sustine, referitor la noile probleme de drept invocate in dosarul lideurlui PSD in care avocatii cer.

Ministrul Justitiei, declaratie despre dosarul lui Dragnea: Punctul meu de vedere nu poate interfera cu al judecatorilor

Tudorel Toader a vorbit miercuri dimineata despre dosarul lui Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei sustine, referitor la noile probleme de drept invocate in dosarul lideurlui PSD in care avocatii cer.

Un procuror din dosarul lui Sebastian Ghita cere sesizarea CCR in legatura cu OUG 7

Un procuror de la Parchetul General a solicitat, luni, judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sesizarea Curtii Constitutionale cu o exceptie de neconstitutionalitate a unui articol din OUG 7/2019 care modifica legile justitiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )