Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ministrul Justitiei: Romania va construi doua noi penitenciare cu credit de la BERD

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Justitiei: Romania va construi doua noi penitenciare cu credit de la BERD

Romania va construi doua penitenciare noi printr-un credit contractat de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), a declarat, sambata, la Botosani, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, scrie Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Nu avem autostrazi, dar vrem iNCHISORI. Tudorel Toader: Romania va construi doua noi penitenciare cu bani de la BERD

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta doua noi puscarii in Romania. Penitenciarele vor fi construite gratie unui credit contractat de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Toader: Romnia va construi doua penitenciare cu un credit BERD

Romania va construi doua penitenciare noi printr-un credit contractat de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), a declarat, sambata, la Botosani, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, citat de Agerpres. El nu a precizat insa suma care va fi alocata pentru acest proiect.

Ministrul Justitiei, despre sentinta in dosarul lui Dragnea: Judecatorii nu au tinut cont de decizia CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, referindu-se la decizia de condamnare sefului PSD Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, ca judecatorii de la Curtea Suprema nu au tinut cont de decizia Curtii Constitutionale privind instigarea la abuz in serviciu.

Ministrul Justitiei, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Judecatorii nu au tinut cont de decizia CCR. Nu ma pronunt asupra demisiei sale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat vineri ca judecatorii care au pronuntat condamnarea, in prima instanta a lui Liviu Dragnea, nu ar fi tinut cont de o decizie a Curtii Constitutionale, informeaza.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3267 seconds )