Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut informatii despre legile justitiei de la Parlament

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut informatii despre legile justitiei de la Parlament

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a cerut conducerii Camerei Deputatilor mai multe informatii privind legile Justitiei. Pe 14-16 martie va veni o delegatie pentru evaluarea MCV. Rugamintea domnului. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat ca raportul Inspectiei Judiciare privind cercetarea lui Kovesi nu este confidetial

ACTUALIZARE Judecatorul Cristi Danilet, fost membru in CSM, afirma ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, poate, in anumite conditii, incalca legea si influenta Consiliul Superior al Magistraturii odata cu publicarea actiunii disciplinare formulate de Inspectia Judiciara impotriva procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Ministrul Justitiei Tudorel Toader s-a facut de ras in toata Uniunea Europeana

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a criticat astazi maniera in care ministrul Justitiei Tudorel Toader a prezentat raportul asupra managementului DNA, se arata intr-un comunicat al PNL, remis Redactiei.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat ca raportul Inspectiei Judiciare privind cercetarea lui Kovesi nu este confidetial

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca raportul Inspectiei Judiciare privind cercetarea disciplinara a Laurei Codruta Kovesi, publicat in sustinerea celui de revocare, este finalizat si nu are caracter confidential.

Monica Macovei il FACE PRAF pe ministrul Justitiei: Tudorel Toader a fost actorul unei COMEDII PROASTE si a devenit SLUGA politicienilor PENALI

Europarlamentarul Monica Macovei, atac fara precedent la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a anuntat demararea procedurii de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Macovei.

CSM n-a primit raportul prin care ministrul Justitiei, Tudorel Toader cere demiterea sefei DNA

Reprezentantii Consiliului Superior al Magistraturii au declarat, vineri, ca raportul pe baza caruia.

RAPORTUL LUI TUDOREL TOADER A FOST PUBLICAT. iL PUTETI CITI AICI

Dupa aproape 20 de ore de asteptare, raportul in baza careia ministrul Justitiei Tudorel Toader a cerut revocarea procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost postat pe site-ul ministerului. in data de.

De ce e blocat site-ul Justitiei, desi Toader chiar si-a terminat discursul

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a cerut pe 22 februarie revocarea procurorului sef DNA Laura Codruta Kovesi. A promis ca pune pe net un raport care explica ce a gasit in neregula la Kovesi si DNA. Romania asteapta cu sufletul la gura, dar site-ul pur si simplu nu functioneaza. Anuntul lui Tudorel Toader cu privire la [].

Delegatia MCV vine in Bucuresti la mijlocul lunii martie, ministrul Justitiei cere informatii de la parlament

O noua misiune de evaluare a Comisiei Europene in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) va veni in Romania in perioada 14-16 martie, iar ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a solicitat informatii de la comisia juridica privind stadiul proiectelor legislative din acest domeniu, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor, deputatul PSD Georgian Pop.

SCANDALUL privind raportul lui Tudorel Toader continua. Nu e deloc in regula ce am gasit

Telenovela legata de publicarea raportului prin care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut revocarea sefei DNA continua. Deputatul USR Bogdan Rodeanu spune ca a verificat proprietatile PDF-urilor din.

Raportul profesorului Tudorel Toader: 61 de greseli de grafie, 2 virgule intre subiect si predicat si un dezacord de gen doar in primele 5 pagini. A gresit chiar si functia lui Kovesi (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a inceput prezentarea raportului prin care a cerut revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA prin a dedica cateva minute propriei persoane. Acesta s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )