Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre numarul record al interceptarilor: Sa se pronunte Inspectia Judiciara daca sunt multe sau putine

România Liberă România Liberă,
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre numarul record al interceptarilor: Sa se pronunte Inspectia Judiciara daca sunt multe sau putine

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca nu poate stabili daca numarul interceptarilor este mare sau mic, deoarece nu cunoaste numarul cazurilor existente pe rol. Inspectia Judiciara poate spune daca sunt multe sau putine, a adaugat ministrul, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Ministrul Justitiei Tudorel Toader ar putea face parte din Consiliul National de Integritate

Comisia juridica din Senat urma sa dea un aviz in sedinta de marti pentru propunerea ca ministrul Justitiei Tudorel Toader sa faca parte din Consiliul National de Integritate. Ar fi pentru prima oara cand ministerul Justitiei il propune chiar pe ministrul in functie pentru a fi reprezentantul in CNI.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis Guvernului proiectul de lege privind modificarea Codurilor Penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis Guvernului proiectul de lege pentru modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, in acord cu deciziile Curtii Constitutionale, relateaza News. ro. Potrivit ministrului Justitiei, modificarile la pachetul de legi privind justitia vor ajunge pe masa Executivului saptamana viitoare.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Voi face o comisie pentru desecretizarea arhivei SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va forma o comisie pentru desecretizarea arhivei SIPA, dar nu stie cand va fi desecretizata aceasta, deoarece nu stie ce contine, potrivit Mediafax.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va desecretiza arhiva SIPA. CSM cere explicatii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri dimineata ca va desecretiza arhiva SIPA.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va desecretiza arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri dimineata ca va desecretiza arhiva SIPA.

Tudorel Toader, despre cele patru coduri: Poate la toamna

Cele patru coduri - penal, de procedura penala, civil si de procedura civila - urmeaza sa fie evaluate in toamna acestui an, a declarat luni ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care le-a solicitat.

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, despre arhiva SIPA: Nu stiu daca desecretizarea va fi totala sau partiala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi dimineata ca el nu stie, in acest moment, ce contine arhiva SIPA - fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei si nici ce grad de secretizare au documentele din interiorul ei.

Ministrul Justitiei, despre arhiva SIPA: Daca sunt secrete de stat, nu le pot desecretiza eu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat joi ca nu poate da un termen exact cand ar putea fi desecretizata arhiva SIPA, adaugand ca, atunci cand va avea desfasuratorul tuturor.

Ministrul Justitiei s-a sucit. Tudorel Toader nu stie cand si in ce masura va desecretiza arhiva SIPA, desi cu doar o zi inainte anunta o desecretizare in cel mai scurt timp

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca nu stie cand va fi desecretizata arhiva SIPA deoarece nu stie ce contine. Asta desi, cu doar o zi inainte, anunta ca arhiva va fi desecretizata.

UPDATE Ministrul Tudorel Toader: Avem prea multe incriminari in legile speciale/ Cetateanul roman sta cu Monitorul Oficial in mana toata ziua?

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a afirmat joi, in cadrul unei dezbateri intitulata Cine face politica penala in Romania, ca exista prea multe incrimnari prevazute in legile speciale, pe langa cele din Codul Penal, el numarand pana la 784. Ministrul a criticat si faptul ca exista o dinamica a schimbarilor legislatiei penale, ceea ce face dificil pentru cetateanul roman sa cunoasca incriminarile, pentru ca acesta nu sta toata ziua cu Monitorul Oficial in mana. Acesta a amintit si ca ministerul justitiei a declansat o procedura de evaluare a celor patru coduri Codul Penal, Codul de procedura penala, Codul civi si Codul de procedura civila - n. r. si ca asteapta propuneri de imbunatatire de la oricine are ceva de transmis. El a adaugat si ca a primit propuneri valoroase din partea parchetelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )