Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prima declaratie dupa discursul lui Iohannis

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prima declaratie dupa discursul lui Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut o serie de declaratii dupa discursul lui Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Stire in curs . continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei va merge joi n Parlament la Ora Guvernului, n contextul n care GRECO si-a exprimat ngrijorarea fata de modificarile la legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, pe Facebook, ca joi, de la ora 12. 00, va participa in Parlament la Ora Guvernului pentru a raspunde la intrebarile referitoare la Raportul GRECO, la initiativa PNL.

Ministrul Justitiei ii raspunde lui Iohannis: Sa motiveze sesizarea. M-a surprins critica presedintelui Iohannis (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader,a reactionat dupa ce presedintele Iohannis a anuntat sesizarea CCR pe tema legilor justitiei, dar si sesizarea comisiei de la Venetia Detalii AICI)! Demnitarula.

Tudorel Toader il compara pe Iohannis cu Basescu: Ca precedentul presedinte, Iohannis da indicatii judecatorilor CCR. Nu cred ca e necesara aceasta indrumare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a comprat pe Klaus Iohannis cu Traian Basescu, dupa ce seful statului le-a cerut judecatorilor Curtii Constitutionale CCR) sa nu se pronunte pe legile Justitiei pana cand Comisia de la Venetia nu va da un verdict. Eu nu cred ca e necesara aceasta indrumare, a spus Tudorel Toader.

Tudorel Toader va merge joi in Parlament, pentru a da explicatii privind raportul GRECO. Ministrul ne da toatele detaliile: Am primit invitatia la orele 13:01, am raspuns la orele 17:07

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca joi va participa in Parlament la Ora Guvernului, la invitatia PNL, pentru a raspunde la intrebarile cu privire la Raportul GRECO. Maine, 3. 2018, la.

Ludovic Orban: PNL sustine interventia presedintelui Iohannis privind legile justitiei si cere demisia ministrului Tudorel Toader

PNL sustine interventia oportuna a presedintelui Klaus Iohannis in ceea ce priveste contestarea legilor justitiei la CCR si la Comisia de la Venetia, a declarat miercuri Ludovic Orban. El a mai spus ca liberalii solicita demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

LIVEText/VIDEO Comisia Iordache: ncep modificarile la Codul penal si de procedura penala / Tudorel Toader: Vom propune abrogarea reglementarilor privind Camera preliminara

Comisia speciala parlamentara pentru legislatia din domeniul justitiei condusa de Florin Iordache incepe miercuri dezbaterile pe modificarile propuse la Codul penal, Codul de procedura penala si Codul de procedura civila. Sunt programate dezbateri generale. La sedinta participa si ministrul Justitiei Tudorel Toader, presedintele CSM Simona Marcu si presedintele UNJR, Dana Garbovan, dar si reprezentanti ai Parchetului General, Forumului Judecatorilor si Asociatiei Magistratilor. Vezi in text o transmisiune LIVE TEXT si VIDEO.

VIDEO Comisia Iordache: Discutii generale pe modificarile la Codul penal si de procedura penala / Tudorel Toader: Vom propune abrogarea reglementarilor privind Camera preliminara

Comisia speciala parlamentara pentru legislatia din domeniul justitiei condusa de Florin Iordache a avut miercuri dezbateri generale pe modificarile propuse la Codul penal, Codul de procedura penala si Codul de procedura civila. La sedinta au participat si ministrul Justitiei Tudorel Toader, presedintele CSM Simona Marcu si presedintele UNJR, Dana Garbovan, dar si reprezentanti ai Parchetului General, Forumului Judecatorilor si Asociatiei Magistratilor. Vezi in text o transmisiune LIVE TEXT si VIDEO.

Toader: Pentru mine era previzibil ca presedintele va sesiza CCR, ramne sa si motiveze

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, la finalul dezbaterilor generale privind modificarea Codurilor penale, ca presedintele are dreptul constitutional de a sesiza CCR si Comisia de la Venetia pe modificarile aduse legilor justitiei, ca se astepta la acest lucru, dar ca modul in care se exprima public depinde de fiecare presedinte. Referitor la ingrijorarea lui Iohannis cu privire la aceste legi, ministrul Justitiei a spus ca afirmatia nu are nicio acoperire, relateaza News. ro.

incep modificarile la Codurile PENALE! Anuntul important facut de Ministrul Tudorel Toader

Comisia speciala parlamentara pentru legislatia din domeniul justitiei condusa de Florin Iordache dezbate, miercuri, modificarile propuse la Codul penal, Codul de procedura penala si Codul de procedura.

Oana Sarbu, prima declaratie despre relatia cu Stefan Banica Jr.: Eram considerata mai salbatica! (FOTO)

Oana Sarbu, prietena buna cu Stefan Banica Jr. , a facut declaratii pentru prima data despre relatia cu acesta. Cu echipa din Liceenii nu m-am acomodat de la inceput. Eram mai retrasa, iar Stefan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )