Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Augustin Lazar: Am stiut initial de un singur protocol

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Augustin Lazar: Am stiut initial de un singur protocol

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine o conferinta de presa la Ministerul Justitiei pentru a-i da replica procurorului general, Augustin Lazar. Ministrul a anuntat aceasta conferinta dupa ce Lazar a. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Augustin Lazar: Evaluarea procurorului general nu e o forma de presiune

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine o conferinta de presa la Ministerul Justitiei pentru a-i da replica procurorului general, Augustin Lazar. Ministrul a anuntat aceasta conferinta dupa ce Lazar a.

Tudorel Toader ii raspunde lui Augustin Lazar: Va fi revocat procurorul general? (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca marti va oferi un raspuns acuzatiilor facute de procurorul general Augustin Lazar. La sosirea la Ministerul Justitiei, Tudorel Toader a precizat ca va sustine.

Ministrul Justitiei ii raspunde lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat ca ii va raspunde, marti, lui Augustin Lazar. Reactia vinedupa ce Procurorul General a facut o serie de acuzatii la adresa ministrului. In.

Toader: Evaluarea lui Augustin Lazar nu reprezinta o forma de presiune legata de dosarul protestului din 10 august

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut o declaratie de presa pentru a-i raspunde procurorului general Augustin Lazar, care a prezentat luni corespondenta pe care a purtat-o cu ministrul Justitiei pe tema protocoalelor si a acuzat.

Tudorel Toader sustine la ora 18.00 o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar cu privire la protocoalele incheiate cu SRI

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat, pentru astazi la ora 18. 00, o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar in scandalul protocoalelor incheiate cu SRI. Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, ieri, ca Toader stia din luna martie despre protocolul incheiat intre Ministerul Public si SRI. Reactia lui Lazar a venit ca urmare a anuntului facut de ministru cu privire la evaluarea sefului Parchetului General.

Justitia decapitata pas cu pas. Augustin Lazar, pe urmele Codrutei Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedurile de demitere a procurorului general al Romaniei Augustin Lazar. Tactica este identica cu cea folosita in cazul Laurei Codruta Kovesi. Se incepe cu o evaluare a activitatii, se face un raport care va fi de fapt un rechizitoriu la adresa procurorului general al Romaniei, iar apoi se va solicita demiterea acestuia.

Justitia, decapitata pas cu pas. Augustin Lazar, pe urmele Codrutei Kovesi. Care e diferenta dintre cele doua situatii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedurile de demitere a procurorului general al Romaniei Augustin Lazar. Tactica este identica cu cea folosita in cazul Laurei Codruta Kovesi.

Augustin Lazar, despre evaluarea sa: A fost un anunt brusc, un anunt care parea sa fie oarecum impotriva cursului unei relatii de comunicare

Procurorul General, Augustin Lazar, a declarat duminica ca anuntul legat de evaluarea sa a fost brusc si nu se astepta, mai ales ca a i s-a parut ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar vrea sa aiba o.

Augustin Lazar, atac dur dupa declansarea procedurii de evaluare: Cineva are o nevoie imperioasa de a produce un carambol judiciar si de a subordona Ministerul Public

Procurorul general Augustin Lazar a facut duminica noi declaratii dupa ce cu o zi inainte ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat declansarea procedurii de evaluare a activitatii manageriale, procedura.

USR: Dragnea vrea sa scape de Augustin Lazar

Uniunea Salvati Romania USR) sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se foloseste de pretextul protocoalelor secrete pentru a-l demite pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, si pentru a propune in locul lui un procuror care ''sa raspunda prompt la comenzile politice ale lui Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, transmite Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )