Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la volanul unui SUV de la SRI. De ce se afla autoturismul in posesia oficialului

Adevărul Adevărul,
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la volanul unui SUV de la SRI. De ce se afla autoturismul in posesia oficialului

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, se deplaseaza cu un autoturism VW Touareg, care a fost transmis fara plata, in 2016, de Serviciul Roman de Informatii catre Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, a carei rector suspendat este. continuă pe Adevărul

Scenariu bomba pe scena politica: Carmen Dan, ministru al Justitiei. Tudorel Toader, remaniat pentru ca nu a dat OUG privind amnistia

Deputatul PNL, Gigel Stirbu, lanseaza o teorie soc privind intentiile pe care le are PSD cu ocazia remanierii guvernamentale. Astfel, Tudorel Toader ar urma sa fie inlcouit din fruntea Ministerului Justitiei cu ac.

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost respinsa de Camera Deputatilor

Motiunea simpla Un ministru de nota patru urmeaza sa primeasca miercuri votul in plenul Camerei Deputatilor. Marti, initiatorii au prezentat o evaluare care contine 20 de puncte, tot atatea cate sunt si in documentele prin care Tudorel.

Marele Tudorel Toader s-a facut de ras

Ridicolul l-a acoperit pe ministrul justitiei Tudorel Toader. Cel care se erija in cunoscutorul absolut al legislatiei a fost incapabil sa il deosebeasca pe Lazar de. Lazar. Felul in care se scufunda in caraghios, acest clovn care este ministru al justitiei, nu a fost atat de evident pentru toata lumea, de la inceput. Mai intai a trebuit sa ceara demiterea procurorului general pe baza unei erori grosolane. Abia acum se vede nivelul lui Tudorel Toader, care a trecut confuzia in raportul de evaluare a lui Augustin Lazar. Pe baza acestei constatari, abia acum putea evalua la adevarata valoare evaluarea facuta de Tudorel Toader pentru Laura Codruta Kovesi, evaluare pe care magistratii CCR au considerat-o carte de capatai.

Respectul lui Tudorel Toader pentru Parlament. Opozitia citea, ministrul se distra

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a ascultat relaxat motiunea simpla citita de un deputat al Opozitiei. Toader a ajuns inclusiv sa distribuie fotografii cu fiul sau si sotia acestuia.

Tudorel Toader continua conflictul cu procurorul general: Azi ofer toate raspunsurile!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, promite ca in cursul zilei de azi va raspunde la toate intrebarile, in contextul conflictului deschis cu procurorul general Augustin Lazar. De asemenea, ministrul Justitiei a reiterat ca nu renunta la procedura de.

Augustin Lazar, replica pentru Tudorel Toader: Ministrul exploateaza o eroare. Ordonanta de clasare a fost emisa de un alt procuror

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, exploateaza o eroare de grefa survenita in martie 2016, iar ordonanta de clasare care se referea la presedintele Klaus.

Tudorel Toader a publicat documentele privind numirea lui Augustin Lazar. Neregulile gasite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat pe site-ul Ministerului Justitiei mai multe precizari legate de numirea lui Augustin Lazar in functia de procuror general al Romaniei. Respectivul comunicat vine in conditiile in care Toader a declansat.

Augustin Lazar: Rezolutia de clasare despre care vorbeste Toader, semnata de alt Lazar. Ministrul Justitiei exploateaza o eroare de grefa

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca ordonanta de clasare invocata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a fost emisa, confirmata sau verificata de el, ci de un alt procuror: Cristian.

Deputat PNL: Un scenariu din ce n ce mai plauzibil - Tudorel Toader, cazut n dizgratia PSD pentru ca nu a dat OUG pe aministie, va fi nlocuit cu Carmen Dan

Deputatul PNL Gigel Stirbu spune ca un scenariu din ce in ce mai plauzibil este ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cazut in dizgratia PSD pentru ca nu a vrut sa dea ordonanta pe amnistie dorita de Liviu Dragnea, va fi remaniat in urma motiunii simple, iar ministrul de Interne Carmen Dan va fi numita interimar.

Scandalul mapei lui Augustin Lazar - pretextul perfect pentru Dragnea sa-l remanieze pe Tudorel Toader

Dupa esecul negocierii cu Opozitia pentru adoptarea motiunii simple impotriva lui Toader, Liviu Dragnea a gasit pretextul ideal sa-i retraga sprijinul politic fara ca partenerii de guvernare sa se mai poata opune. Surse oficiale din PSD au declarat pentru Hotnews. ro ca si in interiorul partidului se considera ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a facut de ras in scandalul mapei profesionale a lui Augustin Lazar si ca se va propune remanierea acestuia la viitoarea sedinta a Comitetului Executiv al PSD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2001 seconds )