Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ministrul Justitiei vrea mandat limitat pentru sefii ANP: Am cerut procedura de urgenta

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei vrea mandat limitat pentru sefii ANP: Am cerut procedura de urgenta

Ministrul Justitiei,Tudorel Toader, a declarat, luni, cafunctiile de directori ai penitenciarelor sunt ocupate interimar pentru ca se asteapta schimbarea legii, astfel incat mandatul unui sef de. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei cere mandat limitat pentru sefii de penitenciare: Am grabit elaborarea noului statut(VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni dimineata ca se asteapta schimbarea legii pentru ca mandatele sefilor de penitenciar sa fie limitate. in prezent, functiile de directori ai penitenciarelor.

Ministrul Justitiei: Nu este niciun candidat inscris pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca niciun procuror nu s-a inscris pana acum sa ocupe functia de sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Tudorel Toader asteapta pana vineri sa.

Ministrul Apararii vrea infiintarea unei comisii parlamentare pentru evenimentele din 10 august. Dan Nica a fost amenintat cu moartea

Ministrul Apararii Mihai Fifor sustine propunerea europarlamentarului Dan Nica de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta privind evenimentele din 10 august si declaratiile presedintelui Iohannis referitoare la proteste si afirma ca Nica a fost amenintat cu moartea dupa ce a lansat aceasta propunere, el intrebandu-se cui foloseste ceea ce s-a intamplat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )