Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ministrul Laufer: Tara noastra negociaza mutarea Bursei de la Londra la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Laufer: Tara noastra negociaza mutarea Bursei de la Londra la Bucuresti

Guvernul Romaniei poarta discutii in vederea unei posibile relocari a bursei de la Londra la Bucuresti, in contextul procesului de Brexit, a sustinut, aseara, ministrul pentru Mediul de Afaceri Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Laufer: Tara noastra negociaza mutarea Bursei de la Londra la Bucuresti

ACTUALIZARE 18:18 London Stock Exchange nu comenteaza afirmatiile ministrului Laufer La solicitarea Ziarului BURSA, Departamentul de presa al London Stock Exchange LSE) ne-a transmis: Nu putem oferi un comentariu pe acest subiect in momentul de fata. -------------- Guvernul Romaniei poarta discutii in vederea unei posibile relocari a bursei de la Londra la Bucuresti, in contextul procesului de Brexit, a sustinut, aseara, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer.

VIDEO Ministrul Ilan Laufer anunta ca Romania negociaza mutarea Bursei de la Londra la Bucuresti

Guvernul Romaniei poarta discutii pentru o posibila relocare a bursei de la Londra la Bucuresti in contextul Brexit-ului, anunta ministrul pentru Mediul de Afaceri Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer.

Romania negociaza mutarea Bursei de la Londra la Bucuresti

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri Comert si Antreprenoriat, spune ca Romania ar putea fi locul unde se va muta bursa de la Londra, in contextul Brexit. Am inceput negocierile.

Cine este noul PINOCHIO din Guvernul Romaniei? A anuntat ca NEGOCIAZA ... Nimeni NU SE ASTEPTA la un astfel de ANUNT

Ministrul de la Mediul de Afaceri a venit, miercuri, cu o declaratia momentului. Ilan Laufer a sustinut ca Guvernul Romaniei negociaza mutarea Bursei de la Londra in Bucuresti. Am.

Mesajul revoltator al unor americani care au calatorit in tara noastra: Scoateti-ne, naibii, din Romania!

Doi turisti americani s-au aratat total nemultumiti de tara noastra, dupa o scurta vizita in Cluj-Napoca. Cei doi au fost profund dezamagiti de calatoria cu trenul, de oamenii din jur care, sustin.

Ministrul Laufer, prezentat la bustul gol la Fox News (VIDEO)

Surpriza pentru ministrul roman al IMM-urilor si al Mediului de Afaceri, Ilan Laufer! Prezent la Fox News Business unde urma sa dea un interviu din studio-ul reputatei televiziuni americane, ministrul a fost.

Ministrul Laufer, intrebat de Mihai Gadea despre relocarea la Bucuresti a London Stock Exchange: Ceea ce pot sa iti confirm este ca Romania a ajuns in marea finala / Pot sa iti spun ca avem prima sansa

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a afirmat marti seara, la Antena 3, dupa ce a fost intrebat de Mihai Gadea daca este adevarat ca London Stock Echange s-ar putea reloca la Bucuresti, ca Romania a ajuns in marea finala si are prima sansa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )