Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ministrul Marcel Vela anunta ca elicopterele SMURD vor putea zbura si in timpul noptii: Mai multi piloti rezervisti au acceptat sa revina in sistem (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Marcel Vela anunta ca elicopterele SMURD vor putea zbura si in timpul noptii: Mai multi piloti rezervisti au acceptat sa revina in sistem (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a anuntat, luni, ca patru piloti rezervisti din cadrul Inspectoratului General de Aviatie au decis sa revina in sistem si pot indeplini conditia de comandant de. continuă pe B1

Vela anunta ca elicopterele SMURD vor zbura si noaptea: Piloti rezervisti au acceptat sa revina in sistem. Sunt patrioti care au raspuns prezent la chemarea ministului

Elicopterele SMURD vor zbura si noaptea, a anuntat ministrul de Interne, Marcel Vela, precizand ca a apelat la piloti rezervisti pentru aceste misiuni. Anuntul vine la aproape o saptamana dupa ce Vela a criticat dezorganizarea evidenta din cadrul Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), in cazul fetitei din Valcea care se afla in coma, dar nu a fost preluata la timp de elicopterul SMURD, reprosandu-i lui Raed Arafat ca nu a facut rost de piloti, pentru ca elicopterele sa poata zbura si noaptea, nu numai ziua.

Elicopterele SMURD vor zbura si noaptea. Vela: Sunt piloti rezervisti care au raspuns prezent la chemarea ministului

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, luni, ca elicopterele SMURD vor zbura si noaptea, aceste misiuni fiind preluate de pilotii rezervisti.

Sef nou la Politia Capitalei: Bogdan Berechet a fost numit interimar de ministrul Marcel Vela

Comisarul-sef Bogdan Berechet va prelua conducerea Politiei Capitalei, fiind numit prin imputernicire de ministrul de Interne, Marcel Vela, au declarat surse din MAI.

MARCEL VELA: Am luat legatura cu piloti rezervisti, care au acceptat sa vina pentru a fi comandanti de aeronave SMURD

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat luni ca a luat legatura cu piloti rezervisti, care au acceptat sa vina pentru a fi comandanti de aeronave SMURD, iar acestea sa poata opera si pe timp de noapte. La declaratia ministrului este prezent si secretarul de stat Raed Arafat, coordonator SMURD, potrivit News. ro.

Marcel Vela, dupa ce ar fi fost acuzat ca a colaborat cu Securitatea: Am deranjat prea tare lumea baietilor destepti din zona MAI

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a publicat joi seara, pe Facebook, o decizie CNSAS din 2007 prin care institutia atesta faptul ca ministrul nu a colaborat cu Securitatea. Vela aminteste ca trecutul sau a fost reverificat de CNSAS in 2019, atunci cand decizia initiala a fost mentinuta.

Marcel Vela sustine ca a deranjat baietii destepti din MAI. Cum raspunde acuzatiilor de colaborare cu Securitatea. Documente-bomba

Ministrul de Interne, Marcel Vela, sustine caa deranjat baietii destepti din zona ministerului care au relansat in spatiul public atacuri la adresa sa, reincalzind o ciorba mai veche privindpresupusa sa colaborare cu Securitatea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )