Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministrul Marcel Vela, despre 10 august: Musamalizarea a inceput chiar cu secretizarea; implica unele raspunderi civile si penale

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Marcel Vela, despre 10 august: Musamalizarea a inceput chiar cu secretizarea; implica unele raspunderi civile si penale

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, considera ca in cazul evenimentelor din 10 august 2018 a fost vorba de o musamalizare care a inceput chiar cu secretizarea unor documente, ceea ce ar implica unele raspunderi civile si penale. continuă pe Hotnews

Vela despre 10 august: Musamalizarea a inceput chiar cu secretizarea

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, considera ca in cazul evenimentelor din 10 august 2018 a .

Ministrul de Interne, acuzatii grave cu privire la dosarul din 10 august: Musamalizarea a inceput chiar cu secretizarea unor date

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, considera ca in cazul evenimentelor din 10 august 2018 a fost vorba de o musamalizare care a inceput chiar cu secretizarea unor documente, ceea ce ar implica unele.

Ministrul Marcel Vela: MAI trebuie sa devina o institutie de elita - il vom profesionaliza, restructura si depolitiza. Marul stricat poate strica intregul cos cu mere (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a explicat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca daca doi angajati ai MAI se abat de la lege, se pune o eticheta de imagine, desi opt lucreaza. Demnitarul a subliniat ca.

Dancila si-a schimbat parerea despre 10 august:Am vazut ca nu a fost o lovitura de stat

Fostul premier Viorica Dancila a spus, joi, ca, desi a declarat initial ca protestul din 10 august a fost o lovitura de stat, acum nu-si mentine declaratia, vazand ca, de fapt nu a fost.

Digi 24: Ce scrie in raportul Jandarmeriei despre 10 august, pastrat secret pana saptamana trecuta

Digi24 a obtinut in exclusivitate documentul desecretizat de Ministerul de Interne dupa aproape un an si jumatate de la violentele din 10 august 2018, de la protestul diasporei.

Ce scrie in raportul Jandarmeriei despre 10 august

Raportul Jandarmeriei despre 10 august, desecretizat recent de Ministerul de Interne, arata ca informarile primite de la serviciile secrete nu indicau riscuri la adresa securitatii nationale. Cu toate.

Ministrul Afacerilor Interne a explicat cum a incercat PSD musamalizarea dosarului 10 august. Marcel Vela: Secretizarea raportului implica raspunderi civile si penale. Aflarea adevarului, esentiala pentru opinia publica (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a afirmat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca musamalizarea evenimentelor din 10 august 2018, cand mitingul antiguvernamental al diasporei a fost reprimat prin.

Politia Romana, la un pas de marea rebranduire. Cum vrea Marcel Vela sa-i schimbe numele

Ministrul de Interne, Marcel Vela, isi doreste sa schimbe numele Politiei Romane in Politia Nationala, precizand ca este vorba despre o rebranduire.

VELA, DESPRE CAZUL URSULUI DIN HARGHITA: Prefectul a gresit cand a tratat functia de presedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta ca pe una decorativa

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca prefectul de Harghita va fi demis pentru modul cum a gestionat situatia legata de ursul ranit intr-un accident rutier in apropiere de Praid, MAI urmand sa inainteze documentele necesare catre premier, care il va demite. Vela spune ca prefectul a gresit atunci cand a tratat functia sa de presedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta ca pe una cu rol decorativ, precizand ca prefect esti si in weekend si in restul saptamanii.

Vela, despre cazul ursului: Jandarmeria are armament, dar nu are tranchilizante si specialisti

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat luni ca ministerul va inainta documentele pentru demiterea prefectului de Harghita catre premier, iar acesta va fi demis, ca urmare a faptului ca nu s-a implicat in rezolvarea eficienta a cazului in care un urs ranit a fost lasat sa zaca pe sosea ore intregi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )