Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministrul Marcel Vela, despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta

Antena3 Antena3,
Ministrul Marcel Vela, despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta. continuă pe Antena3

Exclusiv! Ministrul Marcel Vela, despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta.

Avem voie sau nu sa iesim din localitate pentru drumetii? Ce spune ministrul Marcel Vela

La scurt timp dupa declaratia lui Klaus Iohannis care a anuntat ca Romania va scapa de starea de urgenta si va trece la starea de alerta dupa 15 mai, ministrul de Interne, Marcel Vela, a venit cu noi precizari.

Digi24: Marcel Vela: Un politist local care pazeste un parc are salariul de 8-9.000 de lei, iar unul de la MAI care isi risca viata are jumatate

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a vorbit sambata seara la Digi24 despre reforma politiei, pornind de la unele abuzuri facute de agenti de la Politia locala si nationala in perioada starii de urgenta.

CORONAVIRUS |Marcel Vela, despre turismul intern: Din 15 iunie se poate vorbi de concedii (VIDEO)

Starea de urgenta impusa de pandemia de coronavirus va fi inlocuita, la 15 mai, cu starea de alerta, insa romanii nu pot pleca inca in concedii, potrivit ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, despre ac.

Vor putea romanii sa faca nunti dupa 15 mai? Ce raspunde Marcel Vela

Autoritatile analizeaza daca romanii vor putea sa faca nunti dupa data de 15 mai, cand se ridica starea de urgenta, a afirmat ministrul de Interne, Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, unde a raspuns mai multor intrebari adresate de romani. El spune ca pentru a ajunge intr-o faza optimista dupa 15 mai romanii trebuie sa fie in continuare foarte constiinciosi si foarte responsabili: Depinde de comportamentul nostru, sa mai rabdam un pic, inca doua saptamani.

Pot romanii sa faca nunta dupa 15 mai? Raspunsul ministrului de Interne, Marcel Vela

Autoritatile analizeaza daca romanii vor putea sa faca nunti dupa data de 15 mai, cand se ridica starea de urgenta, a afirmat, joi, ministrul de Interne, Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, unde a raspuns mai multor intrebari adresate de cetateni.

Marcel Vela: Un politist local care protejeaza un parc din Timisoara are 8-9.000 de lei, iar un politist din MAI care isi risca viata are jumatate

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat, sambata seara, ca ar trebui sa existe o delimitare clara intre Politia nationala si cea locala.

Marcel Vela: Se vor da amenzi si dupa 15 mai Valoarea amenzilor de pana acum - peste 120 de milioane de euro. Banii se vor duce catre spitale

Ministrul de interne Marcel Vela a declarat sambata seara, la Digi24, ca si dupa data de 15 mai vor fi date amenzi pentru nerespectarea restrictiilor care vor mai ramane in vigoare, el mentionand totodata ca valoarea totala a contraventiilor aplicate pana acum de la inceputul epidemiei se ridica la aproximativ 600 de milioane de lei, adica peste 120 de milioane de euro. Potrivit lui Vela, banii vor merge catre sistemul medical.

Marcel Vela, mesaj de 1 Mai: Am vazut in Vama Veche un rasarit superb, dar era un rasarit singur

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat pe o retea sociala un mesaj prin care ii roaga pe romani sa respecte masurile impuse de autoritati pentru a putea avea o perspectiva optimista.

Ministrul de Interne: Se vor da amenzi si dupa 15 mai, pentru nerespectarea restrictiilor care vor mai ramane in vigoare Valoarea amenzilor pana in prezent

Marcel Vela a declarat, sambata seara, ca si dupa data de 15 mai se vor mai acorda amenzi, pentru nerespectarea restrictiilor care vor mai ramane in vigoare dupa relaxarea restrictiilor impuse de starea de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )