Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ministrul Mediului, Costel Alexe, dupa ce a fost acuzat de plagiat: E un atac marsav la institutia in care am urmat cursurile scolii doctorale

B1 B1,
Ministrul Mediului, Costel Alexe, dupa ce a fost acuzat de plagiat: E un atac marsav la institutia in care am urmat cursurile scolii doctorale

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a avut, joi, o prima reactie dupa ce a fost acuzat de jurnalistii din Iasi ca a plagiat in lucrarea de doctorat. Acesta a preciat ca este vorba despre un atac la adresa. continuă pe B1

PSD ii cere lui Orban sa-l dea afara pe ministrul Mediului: Costel Alexe trebuie demis imediat

PSD ii cere public premierului Ludovic Orban sa il demita pe ministrul Mediului, Costel Alexe, suspectat ca si-a plagiat in teza de doctorat.

Ministrul Mediului, acuzat ca a plagiat in lucrarea de doctorat. Costel Alexe: Nu e plagiat, e campanie

Ministrul Mediului, Costel Alexe, si-a plagiat lucrarea de doctorat, mai multe pagini din teza fiind copiate dintr-un studiu si o carte care nu apar mentionate nici in notele de subsol, nici in bibliografie, potrivit reporteris. ro.

Costel Alexe, ministrul Mediului, despre proiectul de reabilitare al plajelor: Va fi extinsa in larg cu pana la 100 de metri

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat in cursul zilei de joi ca plajele de pe litoralul romanesc vor fi extinse cu pana la 100 de metri, suprafata acestora urmand sa creasca cu 200 de hectare. Valoare.

Costel Alexe: 17 milioane de puieti vor fi plantati in cadrul campaniei O padure cat o tara

Ministrul Mediului Costel Alexe a declarat, miercuri, ca un numar de 17 milioane de puieti vor fi plantati in cadrul editiei de toamna a campaniei nationale de impadurire O padure cat o tara. Unde.

Costel Alexe, ministrul Mediului: Cred ca situatia cea mai dezastruoasa e in Capitala, unde sunt generate anual 1,1 milioane de tone de deseuri, iar colectarea separata si reciclarea nu functioneaza (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul Mediului, a subliniat ca Romania se numara printre primele state care au semnat scrisoarea potrivit careia relansarea economica a UE trebuie sa aiba la baza principiile stipulate de.

Schimb de replici pe B1 TV, cu alegerile locale la orizont. Lucian Romascanu: Klaus Iohannis, agent electoral al PNL Costel Alexe: Romanii s-au convins de realizarile marete ale PSD (VIDEO)

Cu mai putin de doua saptamani ramase pana la alegerile locale din 27 septembrie, lupta politica s-a mutat in studioul B1 TV, unde Costel Alexe de la PNL si Lucian Romascanu de la PSDau fost.

Reactia TVR dupa ce Mircea Radu a fost acuzat de falsificarea declaratiei privind salariul incasat de la televiziune

TVR incearca sa clarifice situatia lui Mircea Radu, director de comunicare al televiziunii, care se afla in mijlocul unui scandal dupa ce a fost acuzat ca si-ar fi falsificat declaratia de avere. Televiziunea acuza sindicatul de propagare de informatii false.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )