Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ministrul Mediului: ITP-ul pentru o masina care sta in curtea unui cetatean va fi scos

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Mediului: ITP-ul pentru o masina care sta in curtea unui cetatean va fi scos

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat sambata ca inspectia tehnica periodica ITP) solicitata in Programul Rabla va fi eliminata pentru o masina care sta in curtea unui cetatean, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

ITP Rabla. Ministrul Mediului anunta eliminarea ITP pentru acest program

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat sambata ca inspectia tehnica periodica ITP) solicitata in Programul Rabla va fi eliminata pentru o masina care sta in curtea unui.

Programul Rabla: ITP-ul pentru masinile care stau in curte va fi scos

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat sambata ca inspectia tehnica periodica ITP) solicitata in Programul Rabla va fi eliminata pentru o masina care sta in curtea unui cetatean, scrie Agerpres.

Rabla 2019: Nu mai ai nevoie de ITP pentru masina veche pe care nu o mai folosesti

Programul Rabla 2019 a fost usor modificat astfel incat persoanele care au masini vechi pe care nu le mai folosesc nu trebuie sa le mai faca inspectia tehnica periodica ITP) inainte de a le ceda contra tichetelor bonus. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat ca a emis un ordin saptamana aceasta care prevede ca inspectia [] .

Rabla 2019. Programul demareaza in luna aprilie. Anuntul facut de ministrul Mediului

Rabla 2019 demareaza in aprilie. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, la Income. Potrivit Gratielei Gavrilescu, aproximativ 35. 000 de romani, persoane fizice sau juridice, vor.

Mentalitatea si teama de esec, principalele obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania realizat de EY Romania, Impact Hub Bucharest si.

Mentalitatea si teama de esec, principalele obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania realizat de EY Romania, Impact Hub Bucharest si Startarium. Educatia precara, impredictibilitatea fiscala si situatia politica actuala se claseaza pe a doua pozitie, fiind resimtite si mentionate de 12% dintre antreprenorii chestionati in cadrul studiului.

Rabla pentru electrocasnice 2019. Detalii exclusive de la ministrul Mediului

A fost aprobat bugetul pentru Programul Rabla pentru electrocasnice 2019. Pe langa frigidere, masini de slalat si aparate de aer conditionat, se vor putea schimba si televizoarele vechi, a anuntat Ministerul.

Important pentru PFA care iau fonduri UE: Sa depuna de urgenta la AFIR actele privind inregistrarea activitatilor

Agentia Nationala pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a facut un anunt urgent privind radierea din Registrul Comertului a persoanelor fizice autorizate PFA) si a intreprinderilor individuale II) care au mai mult de 5, respectiv 10 coduri CAEN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )