Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrul Mediului nu mai modifica taxa auto. Tranzactiile pe piata interna sunt netaxate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Mediului nu mai modifica taxa auto. Tranzactiile pe piata interna sunt netaxate

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat ca, gratie suspendarii unui articol din Legea 9/2012, cei care cumpara sau vand masini pe teritoriul Romaniei sunt scutiti de taxa auto, scrie 9AM. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Taxa auto, SUSPENDATA din ianuarie 2014: Cum va puteti recupera banii.

Taxa auto va fi suspendata incepand cu data de 1 ianuarie 2014, potrivit unei OUG aprobate, marti, de Camera Deputatilor transmite B1 TV, care citeaza Gandul. Astfel, proiectul de lege privind aprobarea Ordonantei de urgenta legata de suspendarea unor dispozitii ale legii privind taxa auto a trecut cu 219 voturi pentru, un vot impotriva si 15 abtineri. Mai mult, romanii isi vor putea primi inapoi sumele de bani pe care au fost nevoiti sa le plateasca pentru emisiile poluate ce provin de la .

11 state din zona euro sustin taxa pe tranzactiile financiare

Un numar de 11 state din zona euro sunt gata sa introduca taxa pe tranzactiile financiare, cifra fiind mai mare decat necesarul 9) pentru lansarea legala a acestei initiative.

Taxa auto se suspenda din ianurie 2014: Cum va puteti recupera banii

Camera Deputatilor a probat, marti, OUG care prevede suspedarea taxei auto incepand cu 1 ianuarie 2014, informeaza gandul. Proiectul de lege privind aprobarea Ordonantei de urgenta legata de suspendarea.

Taxa auto se suspenda din ianuarie 2014: Cum va puteti recupera banii

Camera Deputatilor a probat, marti, OUG care prevede suspedarea taxei auto incepand cu 1 ianuarie 2014, informeaza gandul. Proiectul de lege privind aprobarea Ordonantei de urgenta legata de suspendarea unor.

Taxa auto se suspenda pana in ianuarie 2014: Cum va puteti recupera banii

Camera Deputatilor a probat, marti, OUG care prevede suspedarea taxei auto pana in 1 ianuarie 2014, informeaza gandul. Proiectul de lege privind aprobarea Ordonantei de urgenta legata de suspendarea unor.

Taxa auto se suspenda pana in ianuarie 2013: Cum va puteti recupera banii

Camera Deputatilor a probat, marti, OUG care prevede suspedarea taxei auto pana in 1 ianuarie 2013, informeaza gandul. Proiectul de lege privind aprobarea Ordonantei de urgenta legata de suspendarea unor.

Taxa auto, SUSPENDATA pana in ianuarie 2013.

Ordonanta de urgenta 1/ 2012 care vizeaza amanarea pana la 1 ianuarie 2013 a datei de la care devine obligatorie aplicarea taxei auto, a fost aprobata, marti, de deputati, Camera Deputatilor fiind for decizional, potrivit Mediafax. Ordonanta initiata de Guvenul Boc prevede amanarea datei de la care devine obligatorie aplicarea taxei pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule cu ocazia primei transcrieri a dreptului de proprietate in Romania, asupra unui autovehicul rulat si pentru .

Cei mai mari producatori auto asiatici au semnat o intelegere cu autoritati din tarile nordice pentru a lansa masini pe hidrogen in 2015

Toyota, Nissan, Honda si Hyundai au semnat un memorandum de intelegere cu autoritati din cateva tari nordice europene, dar mai ales cu companii din domeniul energiei, pentru a aduce pe sosele pana in 2015 masini pe hidrogen. Companiile auto au ca obiectiv sa aduca in cativa ani in showroom-uri vehicule pe hidrogen, insa vor ca marile companii din energie sa dezvolte infrastructura, iar statele sa ofere scutiri de taxe pentru aceste masini.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )