Libnet.ro
UNICEF

12:15

MINISTRUL MEDIULUI: in maximum doua saptamani va incepe o analiza punctuala a numirilor de la Apele Romane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL MEDIULUI: in maximum doua saptamani va incepe o analiza punctuala a numirilor de la Apele Romane

Ministrul Mediului Tanczos Barna a declarat, referitor la scandalul angajarilor de la Apele Romane semnalat de Recorder. ro, ca in maximum doua saptamani va incepeo analiza punctuala a numirilor de la aceasta institutie care are un rol esential in cazul inundatiilor. Demnitarul UDMR a mai sustinut ca angajarea unor persoane care nu au absolut nicio pregatire in domeniu, pe criterii politice este inadmisibila. Premierul a anuntat si el ca trimite corpul de control. continuă pe Ziarul Bursa

Reactia ministrului Mediului fata de scandalul de la Apele Romane: E inadmisibil

Ministrul Mediului Tanczos Barna a declarat, referitor la scandalul angajarilor de la Apele Romane semnalat de Recorder. ro, ca in maximum doua saptamani va incepeo analiza punctuala a numirilor de la aceasta institutie care are un rol esential in cazul inundatiilor. Demnitarul UDMR a mai sustinut, la DigiFM, ca angajarea unor persoane care nu au absolut nicio pregatire in domeniu, pe criterii politice este inadmisibila. Premierul a anuntat si el ca trimite corpul de control.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vremea se va raci treptat, dupa cateva zile in care temperaturile se vor situa in jurul a 15 grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM)a anuntat, luni, 1 februarie, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Astfel, potrivit meteorologilor, in prima saptamana vremea se va incalzi treptat si se vor inregistra valori termice mult mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Media temperaturilor maxime va ajunge sa se situeze in jurul a 15 grade, iar a minimelor va atinge 4. 5 grade.

O femeie s-a spanzurat sub un pod peste raul Jiu. Victima era data disparuta de doua saptamani

Cadavrul unei femei spanzurate, a fost descoperit in zona unui pod feroviar peste raul Jiu. Victima, in curs de identificare, ar fi fost o femeie disparuta in urma cu doua saptamani.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )