Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministrul Mediului: Nicio taxa de timbru nu va fi lansata in perioada urmatoare

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Mediului: Nicio taxa de timbru nu va fi lansata in perioada urmatoare

Nicio taxa de timbru nu va fi lansata in perioada urmatoare, dar in momentul in care vom iesi cu o formula aceasta trebuie sa fie realista, pe principiul poluatorul plateste, a declarat, joi, ministrul Mediului Gratiela Gavrilescu, citata de Agerpres. Grupul de lucru inca nu si-a finalizat punctul de vedere . ), dorim ca fundamentarea unei valori sa fie facuta in baza unei formule de calcul din care cetateanul sa inteleaga ceva, nu sa fie o formula de calcul din care nici macar matematicienii sa nu inteleaga, spune ministrul. continuă pe Hotnews

Ministrul Mediului: Nicio taxa de timbru nu va fi lansata in perioada urmatoare -*- Ministrul Mediului: Nicio taxa de timbru nu va fi lansata in perioada urmatoare

Nicio taxa de timbru nu va fi lansata in perioada urmatoare, dar in momentul in care vom iesi cu o formula aceasta trebuie sa fie realista, pe principiul poluatorul plateste, a declarat, joi, ministrul Mediului Gratiela Gavrilescu, citata de Agerpres. Grupul de lucru inca nu si-a finalizat punctul de vedere . ), dorim ca fundamentarea unei valori sa fie facuta in baza unei formule de calcul din care cetateanul sa inteleaga ceva, nu sa fie o formula de calcul din care nici macar matematicienii sa nu inteleaga, spune ministrul.

TAXA AUTO NU REVINE. Ministrul Mediului: Nicio taxa de timbru nu va fi lansata in perioada urmatoare

Gratiela Gavrilescu, vicepremier si ministru al Mediului, a dat asigurari joi ca in perioada nu va aparea nicio taxa noua pentru soferi, iar zvonurile aparute in spatiu public privind reapritia unei taxe au.

Ministrul Mediului neaga introducerea unei noi taxe auto

Nicio taxa de timbru nu va fi lansata in perioada urmatoare, dar in momentul in care vom iesi cu o formula aceasta trebuie sa fie realista, pe principiul poluatorul plateste, a declarat, joi, ministrul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )