Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ministrul Mihai Fifor, mesaj de ultima ora despre starea pilotilor avionului prabusit in Bacau

Antena3 Antena3,
Ministrul Mihai Fifor, mesaj de ultima ora despre starea pilotilor avionului prabusit in Bacau

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a transmis luni seara un nou mesaj despre starea celor doi piloti ai avionului prabusit in Bacau. Vesti bune cu privire la comandorul Marcel Bresug si la. continuă pe Antena3

PSD, PLAN ANTI-IOHANNIS. Ministrul Apararii, Mihai Fifor, despre suspendarea presedintelui: Cu siguranta

PSD-ul insista cu suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, chiar si dupa revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Ministrul Apararii, Mihai Fifor, este si el foarte preocupat.

Mihai Fifor: Sunt frecvente intrarile avioanelor militare ruse in spatiul aerian al Romaniei. Sunt puse in practica procedurile standard ale NATO

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a confirmat ieri ca aviatia militara rusa intra frecvent in spatiul aerian al Romaniei, lucru anuntat in premiera cu ceva timp in urma de comandorul Chris Ball, seful escadrei britanice de la baza aeriana Mihail Kogalniceanu.

Mihai Fifor a anuntat ca spatiul aerian al Romaniei este pazit de avioanele Typhoon ale Fortelor Aeriene Britanice. Avioanele MIG ale Armatei romane sunt retrase la sol dupa tragedia de la Fetesti

Mihai Fifor a sustinut intr-o conferinta de presa, ca, dupa accidentul aviatic de saptamana trecuta de la Baza Aeriana Borcea, toate avioanele MiG 21 LanceR ale Armatei romane se afla la sol, iar in.

intalnire de ultima ora la Palatul Victoria. Dancila a chemat mai multi ministri la discutii

Intalnire de ultima ora la Palatul Victoria!Vicepremierul Anca Birchall, ministrul justitiei, Tudorel Toader, dar si cel al fonsurilor europene, Rovana Plumb au discutat cu premierul Viorica.

intalnire de ultima ora. Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, fata in fata

Intalnire de ultima ora intre liderii Coalitiei. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sunt fata in fata, iar printre temele de discutie sunt doua extrem de importante: posibila suspendare a lui Kla.

intalnire de ultima ora la Palatul Victoria. Tudorel Toader, despre discutiile cu Viorica Dancila:Trebuie sa luam masuri pregatitoare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut, luni dimineata, o discutie cu premierul Viorica Dancila. intalnirea a durat aproape doua ore, iar Toader sustine ca a informat-o pe Dancila despre concluziile.

MAE, reactie de ULTIMA ORA in cazul romanului RAPIT in LIBIA. Anuntul facut de Melescanu

UPDATE: Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a oferit, sambata, o prima reactie in cazul cetateanului roman rapit in Libia. El a declarat ca este prioritar sa se verifice daca romanul a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )