Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul Mihnea Costoiu, in vizita de lucru in Franta

România Liberă România Liberă,
Ministrul Mihnea Costoiu, in vizita de lucru in Franta

Ministrul delegat pentru invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, efectueaza in perioada 10-11 iulie, o vizita de lucru la Bordeaux. Principalul scop al deplasarii il reprezinta dezvoltarea de noi colaborari in domenii ale stiintelor de frontiera, in domeniul spatial, al opticii nucleare si al aplicatiilor industriale ale acestora. continuă pe România Liberă

Adevarul Live, ora 14.00: Dezbatere despre schimbarile aduse Legii Educatiei, cu ministrul delegat Mihnea Costoiu

Ministrul delegat pentru invatamant superior, Mihnea Costoiu, va dezbate astazi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, impreuna cu bloggeri adevarul. ro, experti in educatie si rectori, schimbarile aduse Legii Educatiei prin ultima ordonanta de urgenta, publicata saptamana trecuta in Monitorul Oficial.

Mihnea Costoiu a anuntat in sedinta de Guvern ca patru universitati au intrat in lichidare

Patru universitati din Bucuresti, Iasi si Timsoara au intrat in lichidare, a anuntat ministrul delegat pentru invatamant Superior, Mihnea Costoiu, in sedinta de Guvern de miercuri. De asemenea 135 de specializari de la mai multe universitati au intrat in lichidare. Masura ar urma sa sporeasca credibilitatea invatamantului superior.

Mihnea Costoiu a anuntat ca patru universitati au intrat in lichidare

Patru universitati din Bucuresti, Iasi si Timsoara au intrat in lichidare, a anuntat ministrul delegat pentru invatamant Superior, Mihnea Costoiu, in sedinta de Guvern de miercuri. De asemenea, 135 de specializari de la mai multe universitati au intrat in lichidare. Masura ar urma sa sporeasca credibilitatea invatamantului superior.

Arhiepiscopia Romano-Catolica sustine ca Institutul Teologic Romano-Catolic din Bucuresti nu este in lichidare. Ministrul Costoiu ii contrazice

ArhiepiscopiaRomano-Catolica de Bucuresti ARCB) a comunicat joi ca hotararea de guvern in care scrie negru pe alb ca Institutul Teologic Romano-Catolic a intrat in lichidare nu s-ar referi la inchidereaInstitutului, ci a unui program de studii din cadrul unitatii de invatamant, respectiv programul de studii de licenta Teologie didactica. Informatia a fost negata de ministrul Mihnea Costoiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )