Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministrul moldovean al transporturilor a fost retinut, pentru 72 de ore, de procurorii CNA. Iurie Chirinciuc: Este un show politic

România Liberă România Liberă,
Ministrul moldovean al transporturilor a fost retinut, pentru 72 de ore, de procurorii CNA. Iurie Chirinciuc: Este un show politic

Ministrul Transporturilor din Republica Moldova, Iurie Chirinciuc, a fost retinut de procurorii Consiliului National Anticoruptie, pentru 72 de ore. continuă pe România Liberă

Un barbat din Craiova a fost retinut pentru ca si-a batut violent sotia. Agresorul a incalcat ordinul de protectie

Un barbat din Craiova a fost retinut si este acuzat de savarsirii infractiunilor de violenta in familie si incalcarea unui ordin de protectie. Acesta este acuzat ca si-a batut sotia fara mila.

Fostul sef de tura al Vamii Nadlac, Doru Anton Tica, a fost retinut de procurorii DNA pentru trafic de influenta

Fostul sef de tura din cadrul vamii Nadlac, Dorel Anton Tica, a fost retinut pentru trafic de influenta. Acesta impreuna cu Stefan Maruntelu au promis rudei unei persoane trimise in judecata pentru savarsirea unor fapte de coruptie ca-si vor exercita influenta asupra magistratilor.

Un vames de la Nadlac, recunoscut ca un personaj deosebit de influent, retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA

Doru Tica, un vames, fost sef de tura in Vama Nadlac, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA Timisoara, fiind acuzat de trafic de influenta. Alaturi de Tica a fost retinut si un alt barbat, Stefan Maruntelu. Cei doi sunt acuzati ca au promis influentarea unei sentinte favorabile in schimbul sumei de 25. 000 de euro.

Incident in centrul Londrei: Un barbat a fost retinut de Scotland Yard, in apropiere de resedinta premierului britanic

Un barbat a fost retinut de fortele de ordine, in apropiere Parlamentul britanic si de resedinta premierului britanic Theresa May. Potrivit martorilor, individul avea in rucsac mai multe.

Un copil de 10 ani din judetul Vaslui a fost violat pentru o datorie

Un copil in varsta de 10 ani din comuna Banca, judetul Vaslui a fost violat pentru o datorie. Agresorul este un baiat de numai 14 ani, care l-a ademenit pe copilas in magazinul tatalui sau,.

Republica Moldova: Ministrul Transporturilor, Iurie Chirinciuc, RETINUT pentru fapte de coruptie

CNA si procurorii anticoruptie efectueaza perchezitii in biroul ministrului Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, vizat intr-un dosar de coruptie. in urma cu putin.

VIDEO. Copilul de doi ani, care a cazut intr-un put foarte ingust, cu o adancime de 16 metri, a fost salvat dupa 10 ore. Operatiunea a fost foarte dificila. Raed Arafat: Baietelul este transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Capitala

Un copil in varsta de doi ani a cazut intr-un put foarte ingust din localitatea Balta Sarata judetul Teleorman). Echipajele de interventie l-au salvat, dupa 10 ore de interventii.

Premiile Muzicale Radio Romania au fost decernate pentru 2016

Castigatorii celei de-a XV-a editii a Premiilor Muzicale Radio Romania PMRR) au fost desemnati, luni seara, in cadrul unui concert-spectacol la Sala Radio, trei dintre cele 15 trofee acordate intrand in posesia Andrei pentru categoriile cea mai buna piesa feminina, vocea anului si piesa anului), informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )