Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul Monica Anisie, dupa rezultatele extrem de slabe pentru romania la testul PISA: Interventia trebuie sa fie rapida. E nevoie de o noua lege a educatiei

B1 B1,
Ministrul Monica Anisie, dupa rezultatele extrem de slabe pentru romania la testul PISA: Interventia trebuie sa fie rapida. E nevoie de o noua lege a educatiei

Dezastru pentru sistemul de Educatie. Tara noastra a obtinut cele mai slabe rezultate din ultimii noua ani la testelePISA, iar analfabetismul functional a ajuns la 44% in randul elevilor. continuă pe B1

Monica Anisie nu stie cum arata testele PISA, dar vrea sa rezolve problemele din Educatie: Am fost intrebata ce parere am si habar nu aveam. Eu nu cunosc exact care sunt aceste intrebari (VIDEO)

Nu trebuie neaparat sa ne ingrijoram - a fost una dintre reactiile Ministrului Educatiei, dupa rezultatele dezastruoase obtinute de elevii romani la testele PISA. intr-o conferinta de presa, Monica.

PISA 2018. Ministrul Educatiei, dupa rezultatele testelor: Poate este de luat in calcul sa avem o ora de lectura

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a afirmat marti, referindu-se la rezultatele testelor PISA, ca ar putea fi luata in calcul introducerea unei ore de lectura, pentru ca elevii.

Ministrul Educatiei Monica Anisie, declaratie de avere: trei masini, doua terenuri si datorii de 180.000 de lei

Monica Anisie, ministrul Educatiei in Guvernul Orban, si-a publicat Declaratia de avere. Potrivit acesteia, ministrul detine doua terenuri in Vidra, in Ilfov, unul de 1. 035 de mp si altul de 10.

Justificarile Ministerului Educatiei pentru dezastrul de la testele PISA. Monica Anisie: Nu e corect sa punem problema cine este vinovat Ministrul propune combaterea analfabetismului functional prin introducerea unei ore de lectura... (VIDEO)

Ministerul Educatiei vine cu explicatii dupa rezultatele dezastruoase inregistrate de elevii romani la testarea PISA 2018. Ministrul Monica Anisie sustine ca unul dintre motivele pentru care s-a ajuns la.

PISA 2018. Procent ingrijorator pentru Romania, dupa rezultatele testelor. Cati elevi reusesc sa faca performanta in tara noastra

Romania are cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani la testele PISA 2018. Scorul obtinut a este in scadere fata de ultimele doua testari la care Romania a participat 2012 si 2015) la toate cele.

Mesajul unui tanar militar, dupa ce a defilat pentru prima data de Ziua Marii Uniri. Ce mesaj are pentru toti romanii

Pentru militarii romani este o mare onoare sa defileze la parada militara organizta pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, pe 1 decembrie. Dupa ce a participat pentru prima data la un astfel de eveniment si a fost profund impresionat, un tanar militar a postat pe Facebook un mesaj plin de emotie. Mesajul unui tanar .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )