Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul Muncii, anunt despre pensii si salarii: Este o munca sustinuta, dar diferentele de bani sunt deosebit de consistente

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, anunt despre pensii si salarii: Este o munca sustinuta, dar diferentele de bani sunt deosebit de consistente

Ministrul Muncii, anunt despre pensiile romanilor: Sumele majorate vor fi primite pana la finalul lunii septembrie

Cei 58 de mii de varstnici care nu au primit inca pensiile majorate, desi se incadreaza in prevederile legii, isi vor primi banii pana la finalul lunii septembrie. Este declaratia ministrului.

Ministrul Muncii, despre recalcularea pensiilor: Peste 42.000 de decizii au fost trimise pensionarilor

Peste 42. 000 de decizii privind recalcularea pensiilor pentru grupele 1 si 2 de munca au fost trimise pensionarilor, urmand ca restul de 58. 000 sa fie eliberate pana la finalul lunii septembrie 2019, a declarat, sambata seara, ministrul Muncii, Marius.

Ministrul interimar al Justitiei, anunt despre extradarea lui Radu Mazare: cand va fi adus in tara fostul primar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a venit, vineri, cu detalii despre procedura de extradare a lui Radu Mazare. Fostul primar a fost arestat, miercuri, in Madagascar. Procedura de aducere a acestuia in tara se face in regim de urgenta. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, sustine ca institutia pe care o conduce va trimite, [] .

MINISTRUL MUNCII RASPUNDE ACUZATIILOR LUI SIEGFRIED MURESAN: Romania nu putea gazdui sediul Autoritatii Europene a Muncii

Ministrul Muncii Marius Budai raspunde acuzatiilor lui Siegfried Muresan conform carora Guvernul PSD - ALDE a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii, spunand ca Romania nu putea gazdui sediul Autoritatii Europene a Muncii dupa ce a condus negocierile pentru Regulamentul institutiei.

Ministrul Muncii: Vom aplica in termenul cel mai scurt decizia CCR referitoare la Legea pensiilor (VIDEO)

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat ca deciziile Curtii Constitutionale referitoare la Legea pensiilor vor fi puse in aplicare in cel mai scurt timp. Acum s-a publicat motivarea. Am citit-o si eu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )