Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ministrul Muncii, anunt important despre salarii

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, anunt important despre salarii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat luniseara la Antena 3cas-a inceput contabilizarea salariului minim net in euro. Dupa ce vom finaliza acest ciclu de guvernare, vom intra pe. continuă pe Antena3

Sorina Pintea, anunt important despre noi medicamente

In sase luni se vor crea premisele pentru autorizarea unor noi medicamente pe piata romaneasca, a afirmat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Eu spun ca in sase luni de zile. Dar pana atunci nu.

Ministrul Muncii, DETALII de ULTIMA ORA despre Legea pensiilor. Cand vor putea iesi romanii la PENSIE

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a venit cu detalii despre noua lege a pensiilor. Oficialul guvernamental a vorbit despre principiile actului normativ, precizand ca, in noua lege, romanii trebuie sa aiba.

Ministrul Muncii: Salariul minim brut va creste la 2.050 de lei incepand de la 1 ianuarie 2019

Salariul minim brut va creste la 2. 050 de lei incepand de la 1 ianuarie 2019, Guvernul lucrand in prezent la o Hotarare in acest sens, a declarat, luni seara, la Antena 3, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Aceasta a mai sustinut ca statul a recuperat considerabil din deficitul la bugetul de pensii, acesta scazand de la 13 miliarde de lei, in 2017, la 4 miliarde de lei acum, dupa transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat.

E vorba de 80.000 de euro: ANUNT SOC despre banii lui STEFAN BANICA JR...

Cantaretul Stefan Banica Jr conduce o masina care costa nu mai putin de 80. 000 de euro. Este vorba despre un BMW M4 cabriolet, acelasi automobil condus si de fosta sa sotie, Andreea Marin,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )