Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ministrul Muncii anunta ca va negocia cu UDMR despre legea pensiilor

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii anunta ca va negocia cu UDMR despre legea pensiilor

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat sambata ca va negocia cu liderii UDMR luni sau marti, inainte de votul final al legii pensiilor, dupa ce membrii acestei formatiuni au declarat in urma cu cateva. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii anunta ca va negocia cu UDMR despre legea pensiilor: Discutiile, luni si marti, nainte de vot

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat sambata, la Romania TV, ca va negocia cu liderii UDMR luni sau marti, inainte de votul final al legii pensiilor, dupa ce membrii acestei formatiuni au declarat in urma cu cateva zile ca au depus amendamente cu privire la situatia persoanelor cu dizabilitati.

LEGEA PENSIILOR. Vesti importante despre legea pensiilor pentru milioane de romani

Proiectul legii pensiilor nu va intra, miercuri, in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor, asa cum a anuntat cu o zi inainte presedintele Comisiei de munca a Camerei Adrian Solomon, informeaza.

Ministrul Muncii expica de ce s-a amanat cresterea pensiilor cu opt luni

Pensiile aflate in plata ar fi trebuit sa creasca la 1 ianuarie, dupa cum anuntase Olguta Vasilescu, insa vor creste de la 1 septembrie, potrivit explicatiilor date de actualul ministru al Muncii, Marius Budai.

PSD, eforturi disperate pentru a obtine majoritatea necesara aprobarii legii pensiilor: Negocieri intre ministrul Muncii si UDMR

PSD incearca sa convinga UDMR sa se alature si sa voteze legea pensiilor! Astfel, ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat ca va negocia luni si marti cu reprezentantii UDMR care s-au aratat impotriva fo.

COALITIA PSD-ALDE, FARA MAJORITATE IN CAMERA DEPUTATILOR Legea pensiilor, amanata pentru discutarea amendamentelor UDMR

Pierderea de catre coalitia PSD-ALDE a majoritatii parlamentare in Camera Deputatilor s-a simtit din nou, ieri, inainte de sedinta de plen. Pusa la colt de refuzul alesilor UDMR de a vota proiectul privind legea pensiilor, coalitia de guvernare a amanat, pentru saptamana viitoare, prin intermediul lui Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor, introducerea pe ordinea de zi a sedintei de plen a actului normativ asteptat de cei peste 5 milioane de pensionari din tara noastra.

Dragnea a ajuns la mana UDMR. Legea pensiilor nu mai intra azi la votul final, dupa ce PSD a pierdut majoritate in Camera Deputatilor

Legea pensiilor nu mai intra azi la votul final in Parlament, ca urmare a faptului ca PSD a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, forul decizional. Liviu Dragnea inca mai negociaza cu UDMR si cu minoritatile nationale sustinerea proiectului de lege privind majorarea pensiilor, unul dintre obiectivele principale ale PSD in aceasta sesiune.

Probleme pentru Dragnea. Legea pensiilor nu mai intra azi la votul final, dupa ce PSD a pierdut majoritate in Camera Deputatilor

Legea pensiilor nu mai intra azi la votul final in Parlament, ca urmare a faptului ca PSD a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, forul decizional. Liviu Dragnea inca mai negociaza cu UDMR si cu minoritatile nationale sustinerea proiectului de lege privind majorarea pensiilor, unul dintre obiectivele principale ale PSD in aceasta sesiune.

Legea pensiilor, cea mai importanta lege pentru milioane de romani, a fost amanata din nou

UPDATE - Legea pensiilor a fost amanata din nou. Stirea initiala: Legea pensiilor ajungela votul final in Camera Deputatilor. Marti, Comisia de munca a dat aviz favorabil proiectului. Au fost 14.

Florin Iordache: Legea pensiilor va intra la vot final cel trziu miercuri dimineata

Legea pensiilor va intra la vot final in plenul Camerei Deputatilor fie marti seara, fie miercuri dimineata, spune vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache.

Legea pensiilor, amanata din nou: Coalitia PSD-ALDE nu are voturile necesare pentru a aproba proiectul

Probleme serioase pentru coalitia PSD-ALDE de a mai trece proiectele de lege de Camera Deputatilor. Legea pensiilor mult trambitata de cateva luni a fost amanata din nou miercuri cand trebuia sa fie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )