Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ministrul Muncii a anuntat cati bani mai are Romania pentru pensii inainte de Pasti

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii a anuntat cati bani mai are Romania pentru pensii inainte de Pasti

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale,Marius Budai, le da asigurari pensionarilor ca exista bani de pensii inainte de sarbatori. Budai a mai spus ca peste 33. 000 de pensii au fost recalculate in. continuă pe Antena3

Ce spune ministrul Muncii despre pakistanezii care ar urma sa vina la munca in Romania

Ministrul Muncii Marius Budai a dat explicatii cu privire la muncitorii pakistanezi care ar urma sa vina la munca in Romania. Presa pakistaneza scria de 500. 000 de persoane.

Incredibil! Cati bani a castigat Ariana Grande pentru doua concerte la Coachella!

Ariana Grande a fost invitata in ultimul moment sa sustina doua concerte in cadrul celebrului Festiva Coachella, iar acest contract i-a rotunjit conturile cu o suma absolut fabuloasa! Iata despre cati bani este vorba! .

Ministrul Muncii: 30.000 din cele 33.000 de pensii recalculate au fost deja puse in plata

Marius Budai, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, a dat asigurari tuturor pensionarilor ca isi vor primi pensiile recalculate, in baza unui efort facut de toate casele de pensii din tara si a spus ca, din cele 33. 000 de dosare de pensii supuse recalcularii, au fost puse deja in plata 30. 000, relateaza Mediafax.

Un pui de Tyrannosaurus Rex a fost scos la vanzare pe eBay. Cati bani vrea proprietarul

Scheletul unui pui de Tyrannosaurus rex, cel mai probabil singurul din lume, a fost scos la vanzare pe platforma eBay. Pretul este 2,95 milioane de dolari. Cel mai probabil SINGURUL PUI DE T-REX din lume! Are.

ASTA da BOMBA in showbiz! Cati BANI castiga Carmen Harra, pe ORA?! Profetiile sale COSTA ENORM!

Carmen Harra a devenit cunoscuta in urma previziunilor pe care le-a facut la adresa vedetelor din Romania si nu numai.

EXCLUSIV. Adevarul despre cei 500.000 de pakistanezi care ar urma sa vina in Romania. Ministrul Muncii, pentru B1.RO: Nu avem in acest moment un astfel de contingent aprobat / MAE: Discutiile NU au inclus stabilirea unor cote (FOTO)

O stire venita tocmai din Pakistan a bulversat in aceasta saptamana apele tulburi de pe piata muncii din Romania. Atat asociatiile patronale, cat si oficialii guvernamentali au parut luati prin.

EXCLUSIV. Adevarul despre cei 500.000 de pakistanezi care ar urma sa vina in Romania. Ministrul Muncii, pentru B1.RO: NU avem in acest moment un astfel de contingent aprobat / MAE: Discutiile NU au inclus stabilirea unor cote (FOTO)

O stire venita tocmai din Pakistan a bulversat in aceasta saptamana apele tulburi de pe piata muncii din Romania. Atat asociatiile patronale, cat si oficialii guvernamentali au parut luati prin.

CENTRUL DE SUPRAVEGHERE SI CONTROL AL BOLILOR TRANSMISIBILE: Evolutia gripei nu mai are caracter epidemic

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT) a anuntat, astazi, ca activitatea gripala a continuat trendul descendent si in ultima saptamana, avand o intensitate scazuta, cu raspandire locala doar in unele judete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )