Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Muncii a anuntat noi reguli pentru pensionarea la limita de varsta. Iata ce trebuie sa faca romanii

B1 B1,
Ministrul Muncii a anuntat noi reguli pentru pensionarea la limita de varsta. Iata ce trebuie sa faca romanii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat o serie de noi proceduri si reguli pentru pensionarea la limita de varsta. incepand cu data de 24 august, se va aplica un nou mecanism privind deciziile de pensionare. continuă pe B1

Noi reguli pentru pensionarea la limita de varsta. Care este procedura anuntata de ministrul Muncii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca din 24 august se va aplica un nou mecanism privind deciziile de pensionare pentru limita de varsta, care va scurta considerabil termenul care curge de la momentul implinirii varstei pana la emiterea deciziei.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, huiduita in timp ce lansa un candidat PNL la locale

Violeta Alexandru a afirmat, intr-o postare pe Facebook, ca PSD a trimis un grup de agitatori pentru a provoca scandal in timpul lansarii candidatului PNL si USR PLUS la Primaria Sectorului 5 din Capitala. Ministrul muncii a subliniata ca nu se va lasa intimidata.

CORONAVIRUS |Noi conditii pentru intrarea pe teritoriul Lituaniei: Romanii trebuie sa prezinte un test cu rezultat negativ pentru COVID-19 si sa ramana in izolare pentru 14 zile

Romanii care vor sa calatoreasca in Lituania trebuie sa prezinte, la intrarea pe teritoriul acestui stat, un test negativ pentru infectia cu noul coronavirus, test efectuat in statul de plecare cu cel mult 72 de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )