Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ministrul Muncii considera ca pensionarii sunt tratati cu aroganta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Muncii considera ca pensionarii sunt tratati cu aroganta

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, considera ca pensionarii sunt tratati cu aroganta si cu lipsa de respect de angajatii Caselor de Pensii si da asigurari ca va incerca sa gaseasca in cel mai scurt timp solutii pentru a li se asigura servicii de calitate si pentru a se reduce termenul de procesare a dosarelor de pensii cat mai aproape de cel prevazut de lege, respectiv 45 de zile. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Muncii: Sunt oameni care asteapta 5 luni pensia

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, considera ca pensionarii sunt tratati cu aroganta si cu lipsa de respect de angajatii Caselor de Pensii si sunt unii batrani care asteapta si pana la 5 luni pensia. Noul ministru da asigurari ca va incerca sa gaseasca in cel mai scurt timp solutii pentru a se reduce termenul de procesare a dosarelor de pensii.

Noul ministru al Muncii, anunt de ultima pentru pensionari! Prima masura pe care vrea sa o ia imediat

Ministrul Muncii a vizitat Casa de Pensii a Sectorului 6 din Capitala, dupa ce mai multi pensionari s-au plans de intarzieri in ceea ce priveste calculul pensiilor. Violeta Alexandru considera ca pensionarii sunt tratati cu aroganta si lipsa de respect de catre angajatii de la Casa de Pensii si preziceaza ca va cauta solutii pentru .

Ministrul Muncii, dupa vizita la Casa de Pensii a Sectorului 6: Ma frapeaza atitudinea oamenilor care lucreaza in sistem. ii trateaza cu aroganta pe oameni

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a declarat frapata de atitudinea angajatilor Caselor de Pensii fata de cetateni, dupa vizita la Casa de Pensii a Sectorului 6 Bucuresti. Alexandru a sustinut ca a aj.

Ministrul Muncii, control inopinat la Casa de Pensii din Sectorul 6

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a mers vineri la sediul Casei Locale de Pensii Sector 6, Bucuresti, in urma sesizarilor primite privind intarzierile in calcularea pensiilor. Violeta Alexandru le-a.

Ministrul Muncii, control inopinat la Casa de Pensii din Sectorul 6

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a efectuat, vineri dimineata, un control inopinatla sediul Casei Locale de Pensii Sector 6, Bucuresti, in urma sesizarilor primite privind.

Premierul si ministrul Muncii se contrazic pe tema salariului minim

Premierul si ministrul Muncii se contrazic pe tema salariului minim. Ba va creste de la 1 ianuarie, cum spune Ludovic Orban, ba nu e nimic clar si totul inca se analizeaza, daca o ascultam pe Violeta Alexandru,.

MINISTRUL MUNCII PROMITE: Fara taieri de pensii si salarii

Pensiile si salariile nu vor fi taiate, a precizat, ieri, Violeta Alexandru la preluarea mandatului de ministru al Muncii. Violeta Alexandru a declarat: in primul rand as vrea sa ma asigur ca oamenii primesc cele mai corecte mesaje si am sa ma ingrijesc ca in echipa ministerului, oamenii sa comunice informatiile exacte, pentru ca pensionarii si salariatii sa stie din sursa sigura ca nu se taie pensiile si salariile si ca muncim pentru a putea avea un trai civilizat in Romania.

Ministrul Muncii: Lucram la un nou mod de calcul pentru salarii. Ce se va intampla cu pensiile si impozitele pentru munca part-time VIDEO

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat joi, la preluarea oficiala a mnisterului care sunt principalele prioritati, mentionand, pe langa restructurarea institutiei si modificarea modului de calcul a salariilor si demararea unor proiecte legislative privind pensiile si impozitarea part-time.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, anunta reducerea structurii ministerului

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, anunta o reducere a structurii ministerului dar si verif.

Ministrul Muncii anunta o reducere a structurii ministerului

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, anunta o reducere a structurii ministerului dar si verificari serioase cu privire la situatia bugetului de pensii in conditiile in care, potrivit acesteia, PSD a lasat un deficit ingrijorator la acest buget.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )