Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministrul Muncii: Contributia pentru Pilonul II de pensii scade de la 5,1 la 3,7%

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Muncii: Contributia pentru Pilonul II de pensii scade de la 5,1 la 3,7%

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca, incepand cu anul viitor, contributia pentru Pilonul II de pensii scade de la 5,1% in prezent la 3,7%. Vasilescu a sustinut, la inceputul sedintei de guvern de joi, ca nu va fi afectata valoarea nominala din prezent. continuă pe Hotnews

Olguta Vasilescu: Contributia la Pilonul II de pensii scade incepand cu anul viitor

Contributia la Pilonul II de pensii va scadea de la 5,1% la 3,7%, incepand cu anul viitor, a anuntat Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, in sedinta de Guvern de joi. Social-democrata.

Liviu Dragnea, intrebat de ce scade contributia la Pilonul II de pensii: E bine sa va raspunda Guvernul, dupa o sa va raspund si eu. Din punct de vedere al valorii nominale, suma este aceeasi

Liviu Dragnea a fost intrebat, joi, de jurnalisti care este motivul scaderii contributiei la Pilonul II de pensii de la 5,1 la 3,7%, la scurt timp dupa anuntul in acest sens facut de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. E bine sa va raspunda Guvernul, dupa ce va raspunde Guvernul o sa va raspund si eu. Din punct de vedere al valorii nominale, suma este aceeasi.

Se reduce contributia la Pilonul II de pensii

Guvernul a stabilit in sedinta de astazi sa reduca contributia la Pilonul II de la 5,1% cat este in prezent, la 3,7%. Asta inseamna bani mai putini in cont la.

Ministrul Muncii anunta cand va fi discutata OUG pentru majorarea punctului de pensie

Ministrul Muncii a anuntat, luni, ca Guvernul va discuta in sedinta de saptamana urmatoare o ordonanta de urgenta elaborata de minister, care prevede majorarea punctului de pensie, in 2018.

Olguta Vasilescu: Salariul minim brut va fi 1.900 de lei de la 1 ianuarie 2018. Ce masuri a mai anuntat Ministrul Muncii

Salariul minim brut va creste la 1. 900 lei de la 1 ianuarie 2018, a anuntat Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, in debutul sedintei de guvern de joi. Social-democrata a precizat ca noul salariu brut.

Ministrul Muncii: Salariul minim brut creste la 1.900 de lei de la 1 ianuarie 2018

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat joi ca salariul minim brut creste la 1. 900 lei de la 1 ianuarie 2018. Salariul minim brut este in prezent 1. 450 lei. Un salariu brut de 1. 450 lei este.

Misa a spus oficialilor europeni ca vrea sa elimine contributia la Pilonul II de pensii

Vicepresedintele PNL, Florin Citu, a precizat ca ministrul Finantelor, Ionut Misa, a spus oficialilor Comisiei Europene care au venit in Romania la finalul lunii septembrie, ca intentioneaza sa elimine Pilonul II de pensii, sa scada impozitul pe venit la 12%, nu la 10% asa cum prevede programul de guvernare si sa scada contributiile la 36%, nu la 35%.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )