Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ministrul Muncii a decis. Ce valoare vor avea tichetele de masa de la 1 aprilie

Playtech Playtech,
Ministrul Muncii a decis. Ce valoare vor avea tichetele de masa de la 1 aprilie

Bonurile de masa se vor majora de la inceputul lunii aprilie, insa nu cu mult, arata Ministerul Muncii. De astfel, exista si o propunere pentru a marii valoarea tichetelor. Ce valoare vor avea tichetele de masa de la 1 aprilie in prezent, tichetele de masa au valoarea de 15,18 lei, dar Parlamentul a adoptat majorarea . continuă pe Playtech

PENTRU ADUNAREA DIN 25 MARTIE Actionarii SIF5 vor avea pe masa un program de rascumparare, pentru 3,8% din societate

Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) a introdus, pe ordinea de zi a adunarii din data de 25 martie, solicitarea venita din partea Business Capital for Romania - Opportunity Fund Cooperatief U. controlat de Florin Pogonaru si Erste Bank) si a doua fonduri de pensii private ale Allianz-Tiriac, privind derularea unui program de rascumparare a 22,149 milioane de actiuni proprii, se arata in raportul SIF-ului remis, astazi, operatorului pietei noastre de capital.

Ministrul Muncii critica aspru inchiderea caselor de pensii: Este inadmnisibil! Pensionarii stau acum la coada la Posta! Vor fi demisi directorii din Capitala

Ministrul Muncii Violeta Alexandra a criticat aspru, joi, inchiderea caselor de pensii, spunand ca acum pensionarii stau la coada la oficiile postale, ceea ce creste riscul de contaminare.

Coronovirus |Trei sugestii de la Ministrul Muncii pentru angajatori, in cazul parintilor: Program flexibil, munca de acasa, tele-munca

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, inainteaza trei solutii pe care le pot pune in practica angajatorii care vor sa ii sprijine pe angajatii cu copii, in contextul inchiderii scolilor. Acestea sunt instituirea unui program flexibil si introducerea.

Ministrul Muncii afirma ca nu suntem in situatia de a inchide institutii publice

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, cere institutiilor publice sa nu se inchida si sa nu-si suspende activitatea de relatii cu publicul pentru ca oamenii au nevoie de acestea si trebuie sa fie responsabile.

Ministrul Muncii, catre patroni: Clauza de forta majora trebuie sa fie ultima solutie, salariatii ar ramane fara sprijin

Invocarea clauzelor de forta majora, de catre firmele romanesti, ar trebui sa fie ultima solutie, pentru ca i-ar lasa pe salariati fara niciun sprijin, a atentionat, joi, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, in contextul situatiei privind coronavirusul COVID-19.

Ministrul Muncii nu recomanda concediul de odihna pentru angajatii care au copii: Sa stea prin rotatie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a precizat intr-o postare pe contul de socializare online faptul ca nu recomanda parintilor sa-si ia concediu de odihna ca sa stea cu copii, in contextul inchiderii scolilor.

HOROSCOP Minerva pentru saptamana 9-15 martie.Gemenii vor avea o perioada mai grea, Pestii au parte de schimbari bruste

Astrologul Minerva prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 9-15 martie. Zodiile vor avea o saptamana dificila, dar pozitia planetelor este buna pentru noi proiecte de viitor care vor avea efect in special din 10 martie cand mercur iese din retrograd.

Ministrul Muncii se opune concediului de odihna sau concediului medical pentru parinti

Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, scrie Facebook, ca in aceasta perioada nu ar recom.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )