Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ministrul Muncii despre diferentele de salarii intre sistemul de stat si cel privat

România Liberă România Liberă,
Ministrul Muncii despre diferentele de salarii intre sistemul de stat si cel privat

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, a declarat, joi, referindu-se la diferentele de. continuă pe România Liberă

MINISTRUL COMUNICATIILOR, DESPRE IMPLEMENTAREA 5G IN ROMANIA: Nu am nominalizat niciun stat si niciun brand

Guvernul roman nu a nominalizat niciun stat si nici un producator specific al unor branduri in raportul transmis UE privind masurile pentru implementarea sistemului 5G in Romania, a declarat luni, la Parlament, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Alexandru Petrescu.

Ministrul Muncii: Sub nicio forma nu vor ramane insotitorii persoanelor cu dizabilitati fara plata

Marius Budai, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, a dat asigurari, joi, ca insotitorii persoanelor cu dizabilitati nu vor ramane fara plata, precizand ca in prezent se centralizeaza solicitarile.

Ministrul Muncii: 2.000 de romani plecati la munca in strainatate au revenit in acest an in tara

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, a anuntat la Iasi ca, in acest an, aproximativ 2. 000 de romani plecati la munca in strainatate s-au intors in tara, precizand ca Guvernul va anunta in perioada urmatoare masuri importante si atractive pentru a incuraja revenirea romanilor acasa.

Ministrul Justitiei, despre cazul Caracal: Daca as fi pusa in aceeasi situatie, as face la fel!

Ministrul Justitiei a vorbit la sediul CSM despre cazul Caracal. Ana Birchall a sustinut ca ministrul Justitiei are obligatia de rezerva fata de orice ancheta in curs. Ministrul Justitiei are obligatia.

Ministrul Badalau, despre acuzatiile care i se aduc in dosarul Beretta: Am constiinta impacata. Cred ca este un proiect bun pentru industria nationala de aparare

Ministrul Economiei, Niculae Badalau, a facut, joi, primele declaratii in scandalul Beretta. PSD-istul neaga acuzatiile potrivit carora fi facut lobby companiei italiene, afirmand ca proiectuleste un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )