Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministrul Muncii, despre salariul minim pe economie: Intra in vigoare din 1 decembrie

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, despre salariul minim pe economie: Intra in vigoare din 1 decembrie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit in emisiunea Subiectiv, si despre salariul minim. NU este niciun blocaj, noi am avut in plan sa o facem din noiembrie, sindicatele ne-au certat, noi iesisem. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, despre salariul minim pe economie: Se aplica de la 1 decembrie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit in emisiunea Subiectiv, si despre salariul minim. NU este niciun blocaj, noi am avut in plan sa o facem din noiembrie, sindicatele ne-au certat, noi iesisem.

Olguta Vasilescu: Vom avea OUG de modificare a Codului Muncii pe salariul minim diferentiat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Guvernul va da, la urmatoarea sedinta, o Ordonanta de Urgenta pentru schimbarea Codului Muncii, astfel incat salariul minim sa fie diferentiat in functie de studii.

Ministrul Muncii, anunt de ultima ora: Ce se intampla cu pensiile si salariile romanilor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a dat asigurari, duminica seara, ca salariul minim va creste incepand cu 1 decembrie la 2. 050, pentru ca apoi sa creasca odata cu 1 ianuarie la 2. 080 si cu 2.

Germania majoreaza, din 2019, salariul minim. La ce nivel va ajunge

Cu anumite exceptii, salariul minim se aplica tuturor angajatilor, cu exceptia somerilor de lunga durata, care au gasit un nou loc de munca in ultimele sase luni. Unele sectoare ale economiei germane au insa propriul lor salariu minim, care este mai mare decat cel impus la nivel national.

Olguta Vasilescu: De la 1 ianuarie, salariu minim diferentiat n functie de studii si vechime

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Guvernul va da, la urmatoarea sedinta, o Ordonanta de Urgenta pentru schimbarea Codului Muncii, astfel incat salariul minim sa fie diferentiat in functie de studii.

Teodorovici: Salariul minim brut va fi de 2.080 de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spune ca decizia privind majorarea salariului minim va fi luata de Guvern, fara a preciza data de la care acesta va creste, dar confirmand nivelul de 2. 080 de lei si faptul ca acest salariu minim va fi diferentiat in functie de vechime si studii.

Ministrul Justitiei despre propunere de revocare a procurorului general: Cele 20 de puncte puteau fi mai multe, sunt si raman valabile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca cele 20 de puncte din raportul incheiat in urma evaluarii activitatii procurorului general Augustin Lazar prin care cere revocarea din functie a acestuia puteau fi mai multe, si ca acestea sunt si raman valabile.

Ministrul Justitiei, despre propunerea de revocare a procurorului general: Cele 20 de puncte puteau fi mai multe, sunt si raman valabile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca cele 20 de puncte din raportul incheiat in urma evaluarii activitatii procurorului general Augustin Lazar prin care cere revocarea din functie a acestuia puteau fi mai multe si ca acestea sunt si raman valabile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )