Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Muncii, dupa promulgarea Legii pensiilor: Vom face pregatirile necesare pentru marea recalculare

B1 B1,
Ministrul Muncii, dupa promulgarea Legii pensiilor: Vom face pregatirile necesare pentru marea recalculare

Ministru Muncii, Marius Budai, a declarat, luni, dupa ce Legea pensiilor a fost promulgatad e Klaus Iohannis, ca vor fi incepute procedurile pentru achizitia programului informatic necesar recalcularii. continuă pe B1

Ministrul Muncii, dupa promulgarea legii pensiilor: Pentru acest an avem bani in buget. Au fost tot felul de declaratii alarmiste si iresponsabile (VIDEO)

Legea pensiilor a fost promulgata, luni, de presedintele Iohannis. Actul normativ prevede o crestere treptata a punctului de pensie, incepand din 1 septembrie 2019 si pana in 2022. Numai anul acesta, impactul.

OLGUTA VASILESCU DESPRE PROMULGAREA LEGII PENSIILOR: O veste foarte buna pentru pensionarii din tara noastra

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, a declarat astazi ca promulgarea Legii pensiilor reprezinta o veste foarte buna pentru pensionari, dar a criticat faptul ca noul act normativ a fost blocat timp de sase luni de zile prin demersurile de contestare initiate de Opozitie si de presedintele Klaus Iohannis.

Radu Tudor, propunere uimitoare pentru ministrul Muncii in legatura cu legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Legea prevede o crestere a punctului.

Ministrul Muncii: Vom incepe procedurile pentru achizitia programului informatic necesar recalcularii pensiilor Cate pensii vor fi recalculate

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, luni, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor, ca vor fi incepute procedurile pentru achizitia programului informatic necesar recalcularii celor aproape 5 milioane de pensii. Legea prevede majorarea etapizata a pensiilor, pana in 2021.

Ministrul Muncii explica de unde vor veni banii pentru cresterea pensiilor

Romania nu este in criza economica, iar pana la finalul anului bugetul de pensii va intra pe excedent, a declarat, luni, ministrul Muncii, Marius Budai.

Ministrul Muncii: Romania nu e in criza economica. Nu o spun eu, o spun cifrele

Ministrul Muncii Marius Budai sustine ca Romania nu este in criza economica, fapt dovedit de cifre prezentate de Eurostat si Institutul de Statistica, iar la finalul anului bugetul de pensii va intra pe excedent.

Reactia Liei Olguta Vasilescu, dupa ce Legea Pensiilor a fost promulgata. Toata lumea o observat un detaliu important

Lia Olguta Vasilescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor. Fostul ministru al muncii a criticat faptul ca legea a fost blocata timp de 6 luni, dar toata lumea a observat ca nu a mai fost la fel de acida la adresa sefului statului. Lia Olguta Vasilescu, nemultumita ca .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )