Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Muncii explica Legea salarizarii: Salariile cresc cu 56%, dar pentru 3% din bugetari, salariile scad

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii explica Legea salarizarii: Salariile cresc cu 56%, dar pentru 3% din bugetari, salariile scad

Legea salarizarii unitare va aduce o crestere medie a salariilor cu 56%, dar vor fi si bugetari care vor avea salarii mai mici, respectiv 3% dintre angajatii cu salariile mari, de 14. 000 de lei, a declarat marti. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu: Legea salarizarii va aduce o crestere medie a salariilor cu 56%. La Aparare, cresterile sunt si de peste 200%

Salariile bugetarilor cresc, in medie, cu 56%, ca urmare a Legii salarizarii bugetare. Pe de alta parte, vor fi si domenii in care se vor inregistra cresteri de peste 200%, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilesc, marti seara, la TVR1.

Scandal pe legea salarizarii unice. Ministrul Muncii: Sunt si persoane ale caror salarii vor scadea

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti ca, in urma aplicarii legii salarizarii unitare, sunt si persoane ale caror salarii vor scadea, dar a subliniat ca este vorba despre persoane si nu.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Legea salarizarii unitare mai are nevoie de imbunatatiri si suntem dispusi la concesii

Ministerul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca Legea salarizarii unitare poate fi imbunatatita, dar trebuie respectat principiul sustenabilitatii financiare, potrivit Agerpres.

Olguta Vasilescu: Inechitatile din sistemul bugetar vor fi corectate abia in 2022 / Suntem dispusi la concesii la legea salarizarii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti, in Comisia de munca din Senat unde au inceput dezbaterile asupra legii salarizarii, ca inechitatile din sistemul bugetar vor fi corectate abia in 2022, spunandu-le senatorilor ca este dispusa la concesii cu doua conditii: legea sa fie sustenabila financiar si sa nu ii fie schimbat fondul, transmite News. ro.

Deputat PNL: PSD nu mai stie cum sa-l ascunda pe Viorel Stefan ca sa nu vorbeasca despre legea salarizarii. Nu va asumati aceasta lege, domnule ministru?

Deputatul liberal Laurentiu Dan Leoreanu, membru al Comisiei Buget-Finante, a afirmat ca PSD il ascunde pe ministrul de Finante, Viorel Stefan, pentru ca acesta nu sustine legea salarizarii. Azi, Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a respins solicitarea grupului PNL si a deputatului liberal de a-l chema pe Viorel Stefan la Ora Guvernului.

Sindicatele au criticat legea salarizarii. Vasilescu: Vor fi scaderi doar pentru anumite persoane

Liderii confederatiilor sindicale au adus, marti, o serie de critici la adresa Legii salarizarii, in cadrul dezbaterilor din Comisia de munca a Senatului, acuzand sporuri prea mici pentru anumite categorii, articole neconstitutionale sau probleme de interpretare a legii.

Protest spontan la Fiscul din Galati. Angajatii sunt nemultumiti de lefuri si de legea salarizarii unitare

Programul cu publicul a fost intrerupt, iar cateva zeci dintre angajatii Directiei Regionale de Finante Publice Galati au iesit in fata sediului, luni, 15 mai 2017, pentru a cere Guvernului sa reanalizeze Legea salarizarii unitare a personalului bugetar. Oricum, activitatea institutiei era deja afectata de lucrarile la servere, din cauza atacurilor informatice din ultimele zile.

Liviu Dragnea, despre Legea salarizarii unitare: Dorim ca pana la 1 iulie sa fie adoptata

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca Legea salarizarii unitare ar putea fi adoptata pana la 1 iulie.

Dragnea: Sunt toate sansele ca pana pe 1 iulie sa fie adoptata legea salarizarii unitare

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Cilieni, in judetul Olt, ca legea salarizarii unitare va fi finalizata si aprobata si ca nu vede de ce nu ar fi adoptata pana la 1 iulie, potrivit Agerpres.

Protest spontan la Ministerul Finantelor. 22.000 de angajati din toata tara au oprit lucrul, nemultumiti de Legea salarizarii

Peste 22. 000 de angajati din cadrul Ministerului de Finante protesteaza, luni, fiind nemultumiti de Legea salarizarii, care, sustin sindicalistii, ar duce la micsorarea salariilor lucratorilor din domeniu. Stire in curs de actualizare.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2642 seconds )