Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministrul Muncii: Nu ma feresc sa inlocuiesc Posta Romana ca distribuitor de pensii

România Liberă România Liberă,
Ministrul Muncii: Nu ma feresc sa inlocuiesc Posta Romana ca distribuitor de pensii

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a avertizat ca nu se va feri sa inlocuias. continuă pe România Liberă

VIOLETA ALEXANDRU: Nu ma feresc sa inlocuiesc Posta Romana ca distribuitor de pensii, daca postasii s-au apucat de politica

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a avertizat ca nu se va feri sa inlocuiasca Posta Romana drept canal de distributie a pensiilor, in cazul in care se dovedeste ca postasii fac campanie electorala in beneficiul PSD, transmite Agerpres.

Ministrul Muncii, decizie radicala in scandalul cu postasii care fac campanie pentru PSD: Nu ma feresc sa inlocuiesc Posta Romana ca distribuitor de pensii

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a avertizat ca nu se va feri sa inlocuiasca Posta Romana drept canal de distributie a pensiilor, in cazul in care se dovedeste ca postasii fac ca.

Posta Romana, in pericol sa piarda contractul de livrare a pensiilor

Posta Romana ar putea fi inlocuita in contractul incheiat de stat pentru livrarea pensiilor la domiciliu, in cazul in care se va constata ca postasii fac campanie electorala in beneficiul PSD, sustine ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii, anunt despre pensii la preluarea mandatului. Labirintul prin care trec batranii pana la primirea deciziei: Este nedrept si nenecesar de complicat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, asupra faptului ca pensionarii romani au de facut 10 pasi, care dureaza in unele cazuri pana la sase luni peste termenul de 45.

Ministrul Muncii, anunt pentru pensionari: Voi schimba lucrurile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca pensionarul are de facut 10 pasi ce se intind pana la sase luni peste termenul de 45 de zile stabilit de lege in recalcularea pensiei. Labirintul pensionarului.

Ministrul Muncii spune ca pensionarul parcurge un labirint de 6 luni pentru recalcularea pensiei

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca pensionarul are de facut 10 pasi ce se intind pana la sase luni peste termenul de 45 de zile stabilit de lege in recalcularea pensiei si afirma ca acesti pasi sunt, de fapt, un labirint, ce nu ar trebui sa existe.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )