Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministrul Muncii a finalizat proiectul legii pensiilor si urmeaza dezbaterea in Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Muncii a finalizat proiectul legii pensiilor si urmeaza dezbaterea in Guvern

Proiectul legii pensiilor a fost finalizat de catre ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, iar in urmatoarele saptamani va fi in dezbatere in Guvern, a anuntat premierul Mihai Tudose. continuă pe Ziarul Bursa

Tudose: Ministrul Muncii a finalizat proiectul legii pensiilor si urmeaza dezbaterea in Guvern. Noul sistem de pensii trebuie facut excelent

Premierul Mihai Tudose a anuntat, joi seara, ca proiectul legii pensiilor a fost finalizat de catre ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, iar in urmatoarele saptamani va fi in dezbatere in Guvern.

Ipocrizia premierului Tudose, initiatorul PENSIILOR SPECIALE: Un general de 94 de ani ce a luptat in razboi are pensie 10% fata de un colonel care a iesit la pensie la 45 de ani. E revoltator

Premierul Mihai Tudose a anuntat joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a finalizat proiectul Legii pensiilor, informeaza Ziuaconstanta. ro. Declaratiile.

Olguta Vasilescu: Azi au fost finalizate variantele Legii pensiilor. Coalitia va alege una dintre ele

Variantele Legii pensiilor sunt gata. Am vrut sa dam posibilitatea coalitiei sa aleaga dintre ele. Din punct de vedere financiar, sunt sensibil egale . ) Dupa ce va fi aleasa varianta finala, va fi trimisa Parlamentului, a declarat Olguta Vasilescu precizand ca toate variantele contin cresterea valorii punctului de pensie la 1775 de lei pana in anul 2020.

Ministrul Muncii: Pensiile speciale vor fi eliminate printr-o lege ce nu va putea fi atacata la Curtea Constitutionala

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat luni ca pensiile speciale vor fi eliminate printr-o lege ce nu va putea fi atacata la Curtea Constitutionala, informeaza Evz. ro. Varianta care va.

Ministrul Justitiei prezinta proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prezinta, miercuri, proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei. El spunea ca au fost propuse modificari de fond, si nu de forma si ca intentioneaza sa faca posibile si modificari la proiectul de lege privind gratierea unor pedepse.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )