Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministrul Muncii a intervenit in cazul femeii de 76 de ani care traieste singura cu o pensie de 15 lei. Violeta Alexandru a constatat ca nu i-a fost actualizata pensia de urmas: imi cer scuze, doamna!

B1 B1,
Ministrul Muncii a intervenit in cazul femeii de 76 de ani care traieste singura cu o pensie de 15 lei. Violeta Alexandru a constatat ca nu i-a fost actualizata pensia de urmas: imi cer scuze, doamna!

Cazul femeii de 76 de ani din comuna Ceru Bacainti, judetul Alba, care trieste singura, intr-un catun de munte, cu pensie de doar 15 lei pe luna a atras atentia ministrului Muncii, Violeta. continuă pe B1

Ministrul Muncii intervine in cazul femeii de 76 de ani care traieste singura cu o pensie de 15 lei: imi cer scuze doamna. Eroarea constatata de Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, intervine in cazul femeii de 76 de ani din comuna Ceru Bacainti, judetul Alba, care trieste singura, intr-un catun de munte, cu pensie de doar 15 lei pe luna.

Ministrul Muncii: Salariile angajatilor trebuie platite inaintea celui al presedintelui Consiliului Judetean

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a precizat vineri ca salariile angajatilor din Directiile de Asistenta Sociala trebuie platite inainte de a-si incasa venitul presedintele Consiliului Judetean, sens in care a initiat deja o petitie.

Ipoteza-soc in cazul femeii arse intr-o valiza. Criminalul este in libertate, iar localnicii din Giurgiu sunt ingroziti

Ipoteza-soc in cazul crimei care a ingrozit o tara intreaga. Trupul unei tinere a fost gasit in flacari, intr-o valiza lasata pe marginea unui drum din judetul Giurgiu. Autopsia a dezvaluit ca victima a fost batuta pana la moarte inainte de a fi incendiata. Anchetatorii fac o paralela intre acest caz si cel al studentei japoneze ucisa acum opt ani de catre un taximetrist care o luase de la aeroport.

Kelemen Hunor, nota 1 pentru ministrul Muncii. El ii cere demisia

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, ii cere demisia ministrului Muncii, Violeta Alexandru, despre care spune ca nu cunoaste legislatia si lanseaza petitii impingand responsabilitatea dincolo de limita bunului simt. Acesta o noteaza pe Alexandru cu nota 1.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )