Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu anunta cresterea salariilor si a pensiilor

B1 B1,
Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu anunta cresterea salariilor si a pensiilor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a explicat, duminica, cum vor avea loc cresterile de pensii si salarii, conform masurilor economice prevazute in programul de guvernare al aliantei. continuă pe B1

Parintii si copiii vor iesi din nou in strada, duminica, indignati de criticile aduse de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu

Dupa ce ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, miercuri, ca Autoritatea pentru Protectia Copilului a primit 25 de sesizari privind prezenta copiiilor la proteste, iar politia ar putea lua masuri in aceste situatii, parintii au anuntat prin intermediul unui eveniment facut pe Facebook ca se vor intruni din nou in Piata Victoriei. Ei vor sa le arate copiilor lor, prin intermediul protestelor pasnice, Cea mai mare Lectie deschisa cu tema: Civism!.

FOTO: Reactia manifestantilor REZIST in fata amenzilor cu care sunt amenintati daca isi iau copiii la proteste

Dupa ce ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut, miercuri, ca au fost depuse 25 de sesizari privind prezenta copiilor la protestele antiguvernamentale, ceea ce ar putea duce la sanctionarea parintilor, pe retelele de socializare au aparut o serie de fotografii cu politicieni PSD care si-au luat copiii la manifestatii politice.

INDIFERENTA in cadrul Autoritatii pentru Protectia Copilului? Si liderii PSD S-AU FOLOSIT de copii pentru a castiga capital electoral! (FOTO)

Dupa ce ministrul muncii, Lia Olguta Vasilescu a amenintat parintii care isi aduc copiii la proteste cu amenzi uriase, pe retelele sociale au aparut imagini care arata ca liderii PSD s-au folosit de.

Actorul Dan Bordeianu a venit la protestul copiilor cu sotia si fetita si ii transmite ministrului Olguta Vasilescu un mesaj: Reactia pe care o aveti este mizerabila

Actorul Dan Bordeianu a venit sambata cu sotia si fetita la Lectia de educatie civica din fata Guvernului, la care au participat circa 500 de persoane si i-a transmis ministrului Olguta Vasilescu, care spusese ca aducerea minorilor la astfel de manifestari incalca legea, ca reactia pe care o aveti este mizerabila.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2036 seconds )