Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Sistemul sanitar este in varful piramidei salariale; medicii - mai bine platiti decat ministrii

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Sistemul sanitar este in varful piramidei salariale; medicii - mai bine platiti decat ministrii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca in urma masurilor adoptate de actuala guvernare sistemul sanitar se afla in varful piramidei salariale si a afirmat ca la ora actuala medicii sunt mult. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu: Noua lege a pensiilor este aproape de perfectiune. Cand va fi adoptata

Noua varianta a legii pensiilor este aproape de perfectiune, iar saptamana viitoare va fi trimisa in circuitul de avizare, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

incercam sa descoperim meseriile viitorului

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat astazi, la deschiderea anului universitar la Universitatea din Craiova, ca ministerele Muncii si Educatiei lucreaza la un studiu referitor la meseriile care vor fi cautate in viitor, rezultatele urmand sa fie comunicate universitatilor pentru a corela oferta educationala cu piata muncii.

Olguta Vasilescu: 2 milioane de romani au contributiile retinute si neplatite. Ce se intampla cu vechimea salariatilor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu a adus o serie de lamuriri legate de legea pensiilor, in special prevederile potrivit carora pensia se calculeaza in functie de contributivitate, adica raportat la contributiile retinute si virate bugetului de stat.

Olguta Vasilescu: Legea pensiilor are patru variante. Saptamana viitoare vom alege una

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a spus ca noua lege a pensiilor are patru variante, din care se va alege una, dupa ce Ministerul Finantelor va calcula si transmite impactul bugetar al fiecareia.

Peste 100.000 de pensii vor creste, incepand de astazi. Anuntul facut de ministrul Muncii

Peste 100. 000 de pensii cresc, incepand de astazi, a anuntat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. masura vizeaza persoanele care au lucrat in grupele I si II de munca si care au iesit la pensie in.

Legea pensiilor va fi trimisa spre avizare

Legea pensiilor va fi trimisa saptamana viitoare spre avizare ministeriala, a declarat la Digi 24 ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Ea a sustinut ca legea a fost suficient de mult dezbatuta, simulata si calculata, astfel incat sa nu fie necesare foarte multe amendamente de la Parlament, relateaza Agerpres.

UPDATE Lia Olguta Vasilescu: Proiectul noii legi a pensiilor va fi trimis saptamna viitoare n circuitul de avizare

Noua varianta a legii pensiilor este aproape de perfectiune, iar saptamana viitoare va fi trimisa in circuitul de avizare, sustine Lia Olguta Vasilescu, intr-un interviu la Digi24.

Olguta Vasilescu: Legea pensiilor intra in avizare interministeriala saptamana viitoare. Sper sa o putem adopta in doua saptamani

Legea pensiilor va intra saptamana viitoare in avizare interministeriala si, in maximum doua saptamani, ar putea fi adoptata in Guvern si apoi trimisa in Parlament, a declarat vineri ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, scrie.

Olguta Vasilescu incearca sa descopere MESERIILE VIITORULUI: in prezent lucram la un studiu

Lia Olguta Vasilescu a declarat, luni, ca ministerul Muncii lucreaza la un studiu prin care se incearca descoperirea meseriilor viitorului. Olguta Vasilescu spune ca rezultataul studiului va ajuta la corelarea.

Romanii scot din buzunar miliarde de lei pentru cresterea salariilor bugetarilor si a pensiilor recalculate

Impactul bugetar al cresterii salariului minim pe economie incepand cu 1 ianuarie 2019 si a celor peste 100. 000 de pensii recalculate va fi urias, dupa cum reiese din afirmatiile facute recent de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si a proiectului de lege privind majorarea salariului minim pe economie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )