Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu:Acest transfer de contributii l-am facut pentru a colecta mai multi bani la buget, la pensii si sanatate, dar salariile romanilor cresc prin alte instrumente decat codul fiscal

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu:Acest transfer de contributii l-am facut pentru a colecta mai multi bani la buget, la pensii si sanatate, dar salariile romanilor cresc prin alte instrumente decat codul fiscal

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a spus intr-un interviu inregistrat si difuzat joi la Antena 3 ca transferul contributiilor de la angajator la angajat a fost facut pentru a proteja angajatul si statul, pentru ca 30% din companii nu platesc contributiile la sanatate si pensie, iar in paralel vor veni cu o lege care sa reintroduca infractiunea de stopaj la sursa. Aceasta a mai spus ca salariile romanilor cresc prin alte instrumente decat modificarea Codul Fiscal, dar vor creste si salariile prin modificarea adoptata miercuri. continuă pe Hotnews

Olguta Vasilescu: Cresterea salariului minim, amanata

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, anunta, miercuri, in ziua marii revolutii fiscale, majorarea indemnizatiei minime de crestere a copilului si pastrarea cuantumului la pilonul 2 de pensii ca.

Ministrul Muncii il acuza pe liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, ca are interese

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a spus intr-un interviu intregistrat, difuzat joi la Antena 3, ca liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, nu are probleme cu legea salarizarii, ci cu faptul ca se elimina tichetele de masa, iar el are o firma de tichete de masa.

Ministrul Muncii il acuza pe liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, ca are interese/ Tudose: Oamenii de buna-credinta si liderii de sindicat nu s-au lasat pacaliti de fostul lor coleg

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a spus, intr-un interviu intregistrat si difuzat joi la Antena 3, ca liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, nu are probleme cu legea salarizarii, ci cu faptul ca se elimina tichetele de masa, iar el are o firma de tichete de masa. Si premierul Mihai Tudose apreciaza intr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare ca, urmare a modificarilor la Codul fiscal aprobate de Guvern, oamenii de buna-credinta si liderii de sindicat nu s-au lasat pacaliti de fostul lor coleg, Bogdan Hossu, despre care spune ca s-a transformat in liderul de sindicat al bancherilor si al unor oameni de afaceri.

Ministrul Muncii: Nu am facut transferul de contributii pentru a creste salariile

Transferul contributiilor de la angajator la angajat nu a fost o masura luata pentru a creste salariile romanilor, a declarat, joi, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, la Antena 3. Transferul.

Seful Comisiei SRI: Fostul director al SPP sustine ca se mai pregateste un dosar care sa o vizeze pe Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii

Claudiu Manda, seful Comisiei de Control SRI, a declarat ca Dumitru Iliescu, fostul sef SPP, a afirmat in fata comisiei ca din cunostintele sale se mai pregateste un dosar care sa vizeze membri ai Executivului, nominalizand ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Lia Olguta Vasilescu: Deficitul pe fondul de pensii se va reduce masiv anul viitor, dupa transferul platii contributiilor la angajat

Deficitul pe fondul de pensii se va reduce masiv anul viitor, in urma transferului contributiilor de la angajator la angajat, a declarat, joi, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Aproape toti.

Olguta Vasilescu: Vom discuta creseterea pensiei minime garantate la 640 de lei

Guvernul va discuta miercuri o ordonanta de urgenta referitoare la majorarea punctului de pensie la 1. 100 de lei si a pensiei minim garantate la 640 de lei incepand cu 1 iulie 2018, a anuntat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Basescu: Misa este o victima, adevaratii artizani ai dezastrului economic sunt Dragnea, Valcov, Olguta Vasilescu

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat luni, in cadrul dezbaterilor asupra motiunii simple depuse impotriva ministrului Finantelor, ca Ionut Misa este doar o victima si ca, in opinia sa, adevaratii artizani ai dezastrului economic din Romania sun Liviu Dragnea, Darius Valcov si Olguta Vasilescu, adaugand ca acum se culeg doar roadele nesabuintei, a demagogiei si a platii de voturi din bani de la bugetul de stat.

Ministrul Muncii despre protestele privind masurile fiscale: E manipulare!

Ministrul Muncii a declarat, referitor la protestele sindicatelor privind masurile fiscale, ca este vorba despre manipulare venita din partea liderilor de sindicat. Cred ca este foarte multa manipulare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )