Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ministrul Muncii: Pensiile vor creste anul viitor

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii: Pensiile vor creste anul viitor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre anuntulfacut de Liviu Dragnea, potrivit caruia legea pensiilor nu se ma. continuă pe Antena3

Modificari importante anuntate de ministrul Muncii. Ce salarii vor fi taiate de la 1 ianuarie 2018

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a facut noi precizari legate de legea pensiilor si salariilor: punctul de pensie va creste si anul viitor, varsta de pensionare nu se va modifica, iar salariile.

Dragnea: Nu este obligatoriu ca legea pensiilor sa isi produca efectele in 2018; cresterile salariale sunt prinse in bugetul de anul viitor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca in proiectul de buget pentru anul viitor vor fi prinse toate majorarile prevazute in programul de guvernare, nu insa si legea pensiilor, despre care a spus ca nu este obligatoriu sa se aplice din 2018, potrivit News. ro.

Ministrul Mediului: Programul Rabla va avea o componenta pentru achizitia de biciclete electrice, incepand de anul viitor

Ministerul Mediului are in vedere o serie de programe pentru a reduce poluarea, printre care se afla si achizitia de masini electrice prin programul Rabla. in plus, incepand de anul urmator, va exista o componenta si pentru biciclete electrice, a declarat, luni, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, intr-o conferinta de specialitate.

Veste buna pentru zeci de mii de romani. Salariile lor vor creste la 50 de euro/ora

Ministrul Cercetarii si Inovarii, Lucian Georgescu, a declarat luni, intr-o conferinta de presa la Galati, ca aproximativ 40. 000 de cercetatori care primesc sau vor primi pana la finele anului.

Avem asigurat 75-80% din necesarul de energie pentru anul viitor

Alro Slatina ALR) are asigurat un procent de circa 75-80% din necesarul de energie pentru anul urmator, a declarat Gheorghe Dobra, Director General al producatorului de aluminiu, in cadrul unei conferinte organizate cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la listarea companiei la Bursa de Valori Bucuresti BVB), punctand ca, in opinia sa, piata energiei nu este echilibrata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )